|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο δεν μου αρέσουν τα πολλά παρακλάδια που έχουν τα κλαδάκια. Απέχει πολύ από την τελική φάση βέβαια.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή ιδέα.Εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν,τα πίσω κλαδιά να τα έβαζα να σβήνουν προς την μέση του ενυδρείου ετσι ώστε να δίνει βάθος.Κατά τα αλλα περίφημα.Καλή επιτυχία από καρδιάς.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης θα δοθεί καλύτερα η αίσθηση του βάθους μόλις βάλεις πιο χοντρά κλαδιά μπροστά, όπως είπες. Καλή επιτυχία κι από μένα!
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανη ιδέα και είμαι σίγουρος για το εκπληκτικό αποτέλεσμα!!!!
Νίκο θα συμφωνήσω με τα παιδια για τα κλαδάκια προς τα πίσω και ίσως θα σου πρότεινα πίσω στο τζάμι να το σηκώσεις ακόμα λίγο με κανα 2-3 πετρούλες.... Καλή συνέχει και πολλά μπράβο!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλύτερο ετσι !!!!! και η πρώτη φωτογραφία υπόσχεται πολλα !!!! μπράβο !!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο τώρα.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου αυτό δεν θα είναι ενυδρείο, αλλά πίνακας ζωγραφικής.
Καλή επιτυχία
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΙΖΑΣ tree look...! | platy | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 14-12-11 20:09 |
MOUNTAIN ROCK SHRIMP | ilias510 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 30-08-10 21:48 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |
Mountain lake | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 30-09-09 16:52 |