|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σήμερα πείρα 3 red dragon blood ελπίζω τα δυο να ναι θηλυκά.
μια ερώτηση να κάνω το συγκεκριμένο ψάρι δεν πουλάει κάνεις και δεν βρίσκεις εύκολα, έχω ψάξει παντού μόνο σε ένα πετσοπ έχω δει και στον ΠΕΤΡΟ τον ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ. το συγκεκριμένο ψάρι έχει φτιάξει ο άνθρωπος? η ζει σε κάποιο λίμνη της Αφρικής? γιατί μόλις διάβασα σε ένα site ότι έφτιαξαν η Γερμανοί, ξενέρωσα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βαλε φωτο να δουμε αν ξεχωριζουν. Τα θηλυκα ειναι αρκετα μικροτερα και τα πανω πτερυγια στο τελος ειναι κυκλικο,ενω τα αρσενικα ειναι μητερα
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μήπως έχεις για πούλημα κάνα θηλυκό? και αν πουλάει κανεις Sciaenochromis fryeri 1f kai 2m |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και τα δυο,αλλα δεν κρατω γεννες,οποτ βαλε αγγελια και σιγουρα frery θα βρεις.Που ξερεις οτι ολα ειναι αρσενικα?Γιατι αν ειναι θα σκοτωθουν μεταξυ τους.Και εγω οταν το πειρα δεν ηξερα οτι ηταν φτιαχτο.Βαλε φωτο να δω
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=79778 |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα έκανα και το πρώτο τεστ και το νερό είναι πάρα πολύ καθαρό αλλά έχει χαμηλό ph έτσι έβαλα μπαφερ θα τσεκάρω αύριο να δω.
Σας βάζω μερικές φωτογραφίες και πείτε μου πόσα αρσενικά και πόσα θηλυκά έχω, σύνολο 4 ψαράκια είναι, ελπίζω να είναι 1 m 3f. |
|
|||
|
|||
![]()
και αυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αλμπινο δεν τα ξερω ,αλλα θηλυκια δεν εχεις
------------------------- Πολυ ομορφο ενυδρειο,μπραβο σου
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 09-07-14 στις 19:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |