|
|
||||
|
||||
![]()
+1 σε αυτό που είπε ο θανάσης δεν γίνεται να ανοίγεις συνέχεια νέα θέματα εδώ στο φόρουμ, σε διαβάζουν αρκετά άτομα. πολλά από αυτα έχουν ειπωθεί αρκετές φορές. χρησιμοποιησει την μηχανή αναζήτησης του φόρουμ, θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν το γνωριζα υπαρχη μηχανη αναζητησης?
------------------------- συγνωμη αν γινομαι κουραστικος με τα καινουργια μου θεματα ειμαι καινουργιος στο forum και δεν ξερω και πολλα αμα κανω λαθη η δεν κανω κατι σωστα διορθωστε με απο το να με κρινετε τοσο αυστηρα και να μου πετατε υπονοουμενα.δειξτε μια κατανοηση σε εναν νεο στο forum και διαβαζω καθημερινα δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα οκ και πιστευω οι αποριες που εχω θα βοηθησανε πολλους.ευχαριστω και οτι ειπα ειναι γνωμη μου χωρις παρεξηγηση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos afriki : 09-07-14 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν υπαρχει λογος να ανοιγεις 1 θεμα για καθε μια ερωτηση.. σε αυτο που ρωτησες τωρα παντως εγω θα σου απαντησω..μια καλη λυση που βοηθησε κι εμενα ειναι το aquanova 1500 με χαμηλη καταναλωση και ροη 1500 λιτρα και αρκετο χωρο για βιολογια..ειναι και φτηνο..πιστευω στα 450 λιτρα εισαι μια χαρα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλό θα είναι να μην αποθαρρύνουμε τα καινούρια μέλη να προβάλουν τις απορίες τους. Αν έχουν απαντηθεί παλαιότερα (τα περισσότερα θέματα ούτως ή άλλως έχουν συζητηθεί) μπορούμε να τους παραθέσουμε το σύνδεσμο ή τη μηχανή αναζήτησης ή και να απαντάμε ξανά γιατί όχι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο φιλτρο για rio 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 18-01-14 18:30 |
τι φιλτρο πιστευετε οτι ειναι καλο για τις γαριδες σας. | kifinas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 1 | 25-03-11 18:55 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |