|
|
||||
|
||||
![]()
80 λιτρα ενυδρειο και νερο βρυσης Αθηνας, ειναι ανεκτα για κοινο ancistrus εκτροφης.
Λιγα ξυλα ειναι απαραιτητα,.
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω με τον Σπυρο, ειναι ανθεκτικο ψαρι και αντεχει σε μεγαλο ευρος τιμων.
απλα σου προτεινα τι χρειαζεται για να εχεις τις ''τελειες'' συνθηκες νερου και τι θα εκανα εγω.. κι εγω στην αρχη τα δικα μου σε βρυσης τα ειχα. αν σου αρεσει κρατα τον.. τα λιτρα ειναι καλα για ενα ζευγαρι + 1 χαρεμακι απο μικροψαρα (π.χ ζωοτοκα). το καλο φιλτρο το θεωρω ομως απαραιτητο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1. παρηγγειλα αυτον http://www.ebay.co.uk/itm/220V-All-P...item566405150d γτ ειχε το πιο γρηγορο shipping 2.Tι φιλτρο+θερμαντηρα πρεπει να παρω και απο που?(θα προτιμουσα να μου δωσετε λινκ με αξιοπιστα μαγαζια και ακριβως τα μοντελα) 3.Θα χρειαστω συσκευη Α/Ο?Αν ναι ποσο κοστιζει ?(μιλα με λινκ αν μπορεις και εδω ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Νεο χομπι με Πλεκο ,Αφροξυλανθη .... water polo!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elhnaras : 08-07-14 στις 09:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για τα φιλτρα τι διαφορα εχει το κρεμαστο απο το εξωτερικο????Δεν υπαρχει προβλημα με τις τιμες απο τα φιλτρα που μου εστειλες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα αλλαζεις καθε 6-12 μηνες τα προφιλτρα (αναλογα την χρηση) και καθε 2 χρονια την μεμβρανη. η πιο οικονομικη ειναι αυτη και ειναι μια χαρα για τα λιτρα σου! καλο ειναι να την παρεις με flush kit (για τον καθαρισμο της μετα απο καθε χρηση) δηλαδη + 9 ευρω (58 ευρω συνολο). παρρηγειλε κι ενα tds meter απο ebay (εγω εχω αυτο) για να βλεπεις αν ειναι οκ η μεμβρανη σου. φιλτρο διαλεξε ενα απο τα 2 εξωτερικα στα παραπανω λινκ που σου εβαλα. η μεγαλυτερη διαφορα με τα κρεμαστα ειναι ο χωρος που διαθετουν στα βιολογικα υλικα , επισεις εχουν και καλυτερη-δυνατοτερη κυκλοφορια. δες για το eheim 2213 ή καποιο αλλο eheim μοντελο ή fluval ..ειναι τα πιο αξιοπιστα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μεμβρανη παρε 100 gpd.και εκτος απο fluval 206,eheim 2213 δες και το ELITE Crystal-Flo Model 40 για πιο οικονομικο αν θες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
tyrinthos νομιζω ειναι υπερβολη για 15-20 λιτρα την εβδομαδα η 100αρα. το φιλτρο το εχει και στις αγγελιες.. αν θελεις κοιτα και για μεταχειρισμενο. να ξερεις οτι το νερο απο Α/Ο το μερδευεις με νερο βρυσης περιπου μισο -μισο. δηλαδη αν κανεις 30 λιτρα αλλαγη νερου την εβδομαδα βαζεις στο βαρελι της αλλαγης σου 15 λιτρα απο την βρυση με αντιχλωριο(ποσοτητα για 15 λιτρα) και 15 λιτρα απο Α/Ο (δεν χρειαζεται αντιχλωριο καθως το νερο βγαινει αποχλωριομενο) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πληροφοριες | detro2 | Παραλία - Beach Bar | 13 | 27-04-14 12:26 |
πληροφοριες! | stavaigi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 26-10-10 10:15 |
Πληροφοριες για ενυδρειο με ανοιγμα απο κατω | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 19-10-10 11:02 |
πληροφοριες για co2 | Psytrancer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-02-09 03:04 |
Πληροφοριες | maiktr | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-05 12:57 |