|
|
||||
|
||||
![]()
τα χρυσοψαρα σου ειναι fancy..
ειναι πολυ δυσκολο να πηδηξουν λογω σχηματος. αν ειχες με μονη ουρα, πηδανε σαν τρελα.. στα δικα μου fancy δεν εχω καπακι, ενω στα μονοουρα(common,comet,shubunkin) εχω , και μου εχουν πηδηξει 2 φορες πριν βαλω. στα 2,5 χρονια που ασχολουμαι με χρυσοψαρα,δεν εχω δει fancy να πηδαει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να ειναι κοντα στην ακρη του τζαμιου η σταθμη του νερου, για να υπαρξει κιδυνος για τα Fancy. Εχω δει παντως οτι πηδανε κι αυτα καλα, οταν μου γεννανε.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο Χωρίς Φωτισμό | sailim | Χρυσόψαρα | 20 | 29-09-13 07:37 |
Ενυδρείο από πλεξιγκλάς...Χωρίς ψάρια... | Τηλέμαχος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 22-09-10 20:13 |
Ενυδρείο χωρίς αλλαγές νερού | mitsos82 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 18-11-09 00:46 |
Ενυδρείο χωρίς τρύπες για overflow... | Lemeshianos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-07-08 12:24 |
Ενυδρείο χωρίς φυτά | dmanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-06-06 08:30 |