|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ταιριαζουν,αλλα μην βαλεις δυο ειδη αυλονοκαρες ,γιατι μπορει να υβριδισουν
Μια προταση,κοιτα και τα venustus,einai αρχοντικα ψαρια
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα μικρά άμα βγουν στο μελών θα τα δώσω θα κρατήσω μόνο ότι μπουν για αρχή. για αυτό ρωτάω ποσά είδη μπορώ να βάλω οχι όσα γίνουν στο μελών. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και εγω εχω 3 αυλονοκαρες σε αυτο το μηκος,και ποτε δεν μου υβριδισαν,αλλα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να γινει. Στα σιγουρα αν θελεις να βαλεις 2 αυλονοκαρεςκαι να μην υβριδισουν ειναι ,το ενα χαρεμι να ειναι οποσδιποτε Jakop,kai το αλλο οτιναναι.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Sciaenochromis fryeri aulonocara baenschi βασικά αυτά τρία είδη θέλω να βάλω μπορώ η όχι? αλλιώς να κοιτάξω mbuna. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο ειναι δικοσου,και κανεις οτι θελεις και βαζεις οτι θελεις. Καλη συνεχεια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εσύ καλά κάνεις άλλα δεν μου δίνεις λύσεις όμως. αυτά που λες σαν να μου λες βάλε ενα είδος, αυτο δεν είναι λύση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν σου ειπα να βαλεις ενα ειδος,αλλα δυο,μονο το ενα να ειναι Jakop.(αυτο ειναι εμπειρια δικη μου5 χρονων,και σου την δεινω μασημενη ετοιμη,για να μην κανεις λαθος)και για να μην βγαλεις αδεσποτα και τα διαδωσεις.Κακο ειναι?
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου Έντυ πολύ ωραίο το ενυδρείο σου,αν δεν αφαίρεσες το Dow που είπε ο kixlidatos έπραξες καλά γιατί πρώτη σημασία έχει η ασφάλεια και μην φοβάσαι δεν πρόκειτε να το εμφανίσουν τα ψάρια με το σκάψιμο τους.Για την μυρωδιά που λες δεν ξέρω τι είναι μόνο να σε ρωτήσω αν έπλυνες τις πέτρες καλά με βούρτσα όπως σου είχα πει,μπορείς όμως να 'ρθεις για καφεδάκι και να μου φέρεις ένα μπουκαλάκι καθαρό με νερό από το ενυδρείο να το τεστάρουμε μαζί.Ένας λόγος για το θολό νερό που δεν ξέρω αν είναι ο μοναδικός είναι οι αεραντλίες που με τις μπουρμπουλήθρες τους σηκώνουν την άμμο.Σου έχω μιλήσει για την οξυγόνωση του ενυδρείο με spray-bar και το JBL συνοδευόταν απ'αυτό οπότε αν βάλεις άλλο ένα στην απέναντι κατά μήκος πλευρά είσαι υπερκαλυμμένος κι έχεις ωραία εικόνα από το ενυδρείο που πήρες,από την διακόσμηση του με τις πέτρες και μόλις μπουν και τα ψάρια κι αρχίσει η κίνηση θα 'ναι απόλαυση οφθαλμών!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εισαι πειραια κανε μια βολτα στον υδατινο,εχει σιγουρα copadichromis..
μιας και εχεις 1.80 μηκος σκεψου και καποιο επιβλητικο ειδος οπως το venustus που σου προτεινε ο Kixlidatos..εχω κι εγω και πραγματικα καθε μερα με εκπλησει η νοημοσυνη αυτου του ψαριου!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |