|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό δηλαδή και είμαι έτοιμος για να γεμίσω το ενυδρείο απευθείας από την βρύση?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι ψάρια έχεις ; Πρέπει να προσέξεις όμως τη θερμοκρασία του νερού, γενικά το φρέσκο νερό πρέπει να είναι πιο κρύο απο του ενυδρείου, και η τελική διαφορα δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη του 1 βαθμού.
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ancistrus, tetra, cory επειδη όμως θα γεμίζει αυτόματα πέντε άντε δέκα λίτρα το πολύ κάθε φορά σε 220λιτρα ενυδρείο η θερμοκρασία δεν νομίζω ότι θα επηρεάζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια σου είναι μαλακού νερού, πρέπει να κάνεις προετομασία του νερού πριν το βάλεις, θες τύρφη και καλύετρα να βάζεις από Α/Ο.
Για τα ψάρια σου να βρίσκεις τις παράματρους του νερού που χρειάζονται, δες εδώ για τα ancistrus http://www.seriouslyfish.com/search/ancistrus
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορίες για τον άνθρακα | marios psilopoulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 28-04-14 16:09 |
Να βγάλω το φίλτρο άνθρακα ; | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-07-08 12:57 |
DIY - inline φίλτρο αέρα με ενεργό άνθρακα για αεραντλία | chrisb | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 07-04-07 20:35 |
Φίλτρο ενεργού άνθρακα για πόσιμο νερό | chrisx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 17-03-07 18:13 |
idiot's guide για χρήση ενεργού άνθρακα | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 29-12-05 20:01 |