|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχασα να σε ρωτησω ...
Υποστρωμα -βυθό τι εχεις? Με τι μετρας το Ph? |
|
||||
|
||||
![]()
υποστρωμα λευκη αμμο απ το ενυδρειο με τα channa +αμμο μαυρη απο αλλο εμυδρειο. κατα δυο ουδετερα. ph μετραω με υγρο τεστ api.
σας ευχαριστω πολυ ολους ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 06-07-14 στις 17:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα σπανε Χρηστο!
![]() θα περασω μια μερα να στις κλεψω!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατσε να τις ασφαλίσω και μετα έλα
![]() ευχαριστω Γιανναρε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παραξενο μου φαίνεται για το ph... Εγω χρησιμοποιω akadama υποστρωμα , χωρις co2, και ειμαι στο 6,3-6,4 ... Της api το τεστ εχεις λογικα το low range , σωστά? Δες το κοντα σε λευκό φωτισμο , γιατι επηρεάζει και αυτο. Τελικα tds στην Αο μέτρησες? |
|
||||
|
||||
![]()
Nick δεν εχω καλυτερη φωτογραφικη ορε
![]() οταν μετρησα το εβλεπα κιτρινακι δλδ 6 , τωρα που μολις το εκανα σαν να εχεις δικιο το ειδα και στο λευκο χαρτι . ειναι 6.2 -6,3 . tds η αο βγαζει 100 και στο ενυδρειο εχω 120 ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 07-07-14 στις 23:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο πολυ δεν ειναι 100 το tds της Α/Ο?
μηπως μετρησες το βρωμικο ? ![]() ποσο καιρο εχεις την μεμβρανη? προφιλτρα αλλαζεις οταν πρεπει? |
|
||||
|
||||
![]()
θελει αλλαγη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η Α/Ο σου βγάζει 100 λίγο απίθανο το ενυδρείο να έχει 120. Ή το tds meter θα πρέπει να ελέγξεις ή την Α/Ο σου. Όπως και να χει θέλει μεγάλη προσοχή στη μετάβαση, σιγά σιγά την αλλαγή αν αλλάξεις την Α/Ο
|
||||
|
||||
![]()
θα παραγγειλω αυριο και θα ξεκινησω σιγα σιγα την αλλαγη . γιατι τωρα οι γαριδες τα πανε περιφημα μ αυτο το νερο που εχουν αλλα αργοτερα δε ξερουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
οντως ειναι απιθανο με 100tds σε Α/Ο , να σου δεινει 120 στο ενυδρειο...
ελεξε και το tds meter.. εγω μετραω 9 tds στην Α/Ο και 128 στο γαριδαδικο.. και βαζω 10% βρυσης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PANDA RYUKIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 7 | 17-10-11 08:34 |
panda moore | janickrules | Χρυσόψαρα | 9 | 13-10-11 21:15 |