|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο φίλτρο έχει χώρο για υλικά και σχετικά χαμηλή ροή . Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι όταν πέφτει η στάθμη νερού. Διάβασε το topic του delta66 –εξοπλισμός τεχνολογία γλυκού νερού (για τους κατόχους sunsunεξωτερικών φίλτρων).Έχει ένα προβληματάκι με το μπαστούνι αναρρόφησης .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 03-07-14 στις 14:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι κινέζικο
![]() http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τεσπα. Θα βρεις ακρη.
|
|||
|
|||
![]()
Τη βρήκα την άκρη και το πήρα απο το eBay (το λινκ που έβαλα παραπάνω) που ειναι ο ίδιος πωλητής ουσιαστικά....έτσι δεν ειναι; Μαζι με έξοδα αποστολής μου βγήκε 60,72¤. ¶ντε να έρθει να κάνουμε καμία αναβάθμιση!
|
|
||||
|
||||
![]()
σου ηρθε τελικα το φιλτρο? το εγκατεστησες? βλεπεις καμια διαφορα με πριν στη ροη γενικα στο ενυδρειο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο ήρθε σε λιγότερο απο 10 μέρες. Ειναι πολυ εύκολο στη χρήση, το καθάρισμα, έχει καλούς χώρους υλικών κτλ. Φυσικά βλέπω καλύτερη ροή στο ενυδρειο το οποιο καθαρίσε σχεδόν αμέσως απο μικροσωματίδια που είχα. Εκείνο που με χάλασε ειναι το σπρέι μπαρ του που ειναι πολύ μακρύ με πολλές και μεγάλες σε διάμετρο τρύπες με αποτέλεσμα να μην έχω την ανατάραξη που ήθελα (ενώ του Jebao σκίζει) οπότε εκλεισα τις μισές τρύπες και τωρα η έξοδος του νερού γίνεται με μεγαλύτερη πίεση. Σύντομα θα το αντικαταστήσω με άλλο όμως (με πιο ψιλές τρύπες), για να κανω καλύτερη δουλεια ακόμα. Το υπάρχον σπρέι μπαρ όμως έχει και ενα πλεονέκτημα. Αποτελείται απο δυο κομμάτια ενωμένα μεταξυ τους και το ενα το έχω να χτυπάει επιφάνεια για ανατάραξη, ενώ το άλλο το έχω στρίψει λίγο προς τα κάτω και δημιουργεί επιπλέον ροή μέσα στη στήλη του νερού.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενίσχυση ραφιών σε Juwel Rio 300 | lepa83 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 13-02-14 18:28 |
Αναβάθμιση Φωτισμού-Φίλτρανσης...Τώρα! | nazgul | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 24-05-12 09:15 |
Για την ενίσχυση του Συλλόγου | Starfish Aquariums | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 10 | 02-12-10 01:23 |
Υλικά φίλτρανσης | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-11-07 01:34 |
Περί φίλτρανσης και λοιπών θεμάτων. | mad | Φίλτρανση | 151 | 10-03-07 09:00 |