|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν μου πεις που θέλεις να είναι τα πορτάκια σε σχέση με τα πλαϊνά, τον πάτο και το καπάκι θα σου βγάλω τα μέτρα. το σωστό είναι τα πορτάκια να είναι κάτω από το καπάκι και όχι μπροστά του. σε σχέση με τα πλαϊνά και τον πάτο είναι καθαρά θέμα γούστου. κάτω από το έπιπλο θα βάλεις κάτι ή θα πατάει ο πάτος στο έδαφος? η πλάτη καλό είναι να μην πάει μέχρι πάνω αλλά να είναι 10-15 εκατοστά πιο κοντή για να περνάνε καλώδια και λάστιχα προς το ενυδρείο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() όταν έχουμε μια κατασκευή από μελαμίνη η οποία έχει στα σοκορα και PVC, τα κάθετα κομμάτια τοποθετούνται 1mm πιο μέσα και αφήνουν το pvc να προεξέχει. αυτό γίνεται γιατί το pvc έχει στρογγυλεμένες ακμές. καλή επιτυχία στο μοντάρισμα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πάρε καλύτερα αυτό το σχέδιο, όπου με κόκκινο φαίνονται και οι πλευρές που πρέπει να βάλεις pvc
θα τονίσεις σε όποιον σου βάλει το pvc ότι οι διαστάσεις που σου δίνω είναι οι τελικές μαζί με το pvc |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. οκ θα το τονίσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη τα υπολογίζεις μόνος σου και τα σχεδιάζεις ή είναι κάποιο πρόγραμμα; Αν είναι πρόγραμμα θα με ενδιέφερε να μου πεις αν μπορεί και να υπολογίζει τη βέλτιστη διάταξη κοπής ώστε να καταναλώνει το λιγότερο που μπορεί από το φύλλο μελαμίνης..
Το μαγαζί που πάω για ξύλα για τις δικές μου κατασκευές κόβει μόνο στη μεγάλη πλευρά τα φύλλα και έτσι πρέπει να υπολογίζω κάθε φορά τη διάταξη ώστε να έχω τη λιγότερη φύρα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έπιπλο ενυδρείου | marambou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 03-06-14 17:22 |
Κόντρες? Έπιπλο? | Michali[s] | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 31-01-14 23:01 |
Έπιπλο με ντουλάπια...... | xrusec13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 07-07-11 09:39 |