|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα παρελαβα 2 anubias nana και 3 vallisneria nana καθως και 5 cardinal tetra.
Oι vallisneria nana φυτευτηκαν με τις ριζες μεσα στο manado και οι 2 anubia nana δεθηκαν πανω σε ξυλο. Δεν περασα τη πετονια πολλες φορες γυρω απο τη anubia και το ξυλο. Μια μονο φτανει η΄θελει αρκετες φορες σαν τη moss; |
|
||||
|
||||
![]()
Αν την κραταει καλα φτανει και μια..σε λιγο και θα κρατιεται μονη της..
|
|||
|
|||
![]()
Με το να τη κραταει καλα ενοεις να μην υπαρχει φοβος να φυγει η' να ακουμπανε οι ριζες πανω στο ξυλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
να κραταει καποιες ριζες κολημενες στο ξυλο για να κολησουνε μετα και να κρατιουνται μονες τους .
Και μια και ο λογος για τις ανουμπιες,λεγεται οτι αν κλαδευτουν μεσα στο νερο εκλυουν τοξικα για τις γαριδες υγρα.Προσωπικα δεν μου ετυχε τιποτα οταν τις κλαδευα χωρις να το γνωριζω.Σε προσφατη συζητηση με τον Raven τον ρωτησα σχετικα και απλα μου συνεστησε να κλαδευω αν χρειαζεται λιγο πριν την αλλαγη και ετσι κανω για το φοβο των ιουδαιων..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο 10 μερες πλεον τα Cardinal tetra εχουν ξεθαρεψει λιγο,προστεθηκαν μερικες valisneria ακομα και μπηκαν και καμια 10αρια Ramshorn snails σε κοκκινες,ροζ,γκρι,καφε και μπλε αποχρωσεις για να τρωνε τα υπολοιματα των τροφων και να ανακατεψουν το βυθο
![]() Oι λαμπες ειναι και οι 2 juwel daylight μπορω να τις αφησω οπως ειναι και αργοτερα να βαλω μια colour η' τα φυτα θελουν αμμεσα τη colour; Oλα τα φυτα εχουν ερθει απο ταξιδι και ειναι σε μετρια κατασταση προς το παρον. Το σ/κ εγινε αλλαγη νερου 25% και αυτο το σ/κ σκοπευω να κανω αλλη μια 25%. Η φωτοπεριοδο ειναι 8 ωρες και εχω ριξει 1/4 καπακι seachem flurish 1 φορα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ramshorn εχε υποψιν οσυ οτι δεν ανακατευουν το βυθο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 25-03-16 στις 01:21 |
|
|||
|
|||
![]()
Αααα ναι αυτα τα βαλαμε για τη infusoria
![]() Κατι αλλα ηταν για το βυθο αλλα δεν μου αρεσαν καθολου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ 12,500 λίτρα (Βήμα προς βήμα) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 286 | 27-03-14 11:21 |
Αρχή βήμα προς βήμα | kostas100 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 27-07-10 15:19 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |