|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανε τις αλλαγές σου με το ιδιο tds και σιγα σιγα θα πέσει το ph, Οι αλλαγες που κανεις το νερο που φτιαχνεις τι gh kh εχει? Δεν νομιζω ομως οτι απο το ick μπορεις να χασεις ψάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
Δρν θυμάμαι τιμες τωρα τις εχω γραμμένες σπιτι.. .
------------------------- καλησπερα καλη εβδομαδα σε ολους!! Τελικα ολα πανε καλυτερα καθως τα στιγματα εχουν υποχωρισει κατα 90% (εχουν μεινει 1-2 σε καποια ψαρακια) η ορεξη και η συμπεριφορα φαινεται πολυ καλυτερη καθως ανοιγουν και τα πτερυγια τους πραγμα που δεν εκαναν πριν.. οποτε τωρα να υποθεσω οτι κραταω την κατασταση οπως ειναι για 4-5 μερες ακομα και ειμαι κομπλε??? Τελικα δεν προσθεσα κι αλλο αλατι που ειχα πει.. τωρα που εχω τα φωτα κλειστα πως θα τα ξανανοιξω?? μπαμ και κατω η θελει "προσαρμογη"?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 30-06-14 στις 19:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα φωτα σιγα σισγα εως να φτασεις το 6 ωρο 8ωρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατανοωντας και θεραπευοντας την ich/ick η white spot | kingrim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-06-14 14:59 |
θύμα white spot? | mac32 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 02-05-11 19:44 |
white spot??? | antonis1988 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 15-04-11 10:46 |
δισκος με white spot(ich) | corsar7 | Δίσκοι | 29 | 24-03-11 07:57 |
Damsel white spot | AlexandraT | Mη Reefsafe | 8 | 06-11-08 19:29 |