|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω διαβάσει κάπου, απλά σκέφτηκα πως γίνεται κάποια χημική αντίδραση και ο καλύτερος τρόπος είναι να ανακατευτεί, αν το γεμίσεις με πίεση δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το ανακατεύεις. Αυτό που έχω διαβάσει όμως είναι πως όταν ρίχνεις το νερό με πίεση η με καποια μορφή spray, αρκετό χλώριο εξατμίζεται, έτσι σκέφτηκα πως με αυτο το τρόπο κάνω και τα 2
|
||||
|
||||
![]()
και να μην το ανακατεψεις,σε ενα με δυο λεπτα το πολυ θα εχει παει παντου.αλλα και να μην εχει παει,μολις αρχισεις να το ριχνεις στο ενυδρειο θα παει.
ετσι κιαλλιως δεν ριχνεις ολο το νερο μεσα πλαφ με τη μια ![]() μενει περισσοτερο χρονο στο βαρελι. προβλημα μπορει να υπαρξει,μονο αν κανεις αλλαγη κατευθειαν στο ενυδρειο.(με λαστιχο κατευθειαν απτη βρυση κλπ) αλλα κιαυτο το πιθανοτερο ειναι να υπαρξει αν εχει γινει λαθος στη δοσολογια και δεν εχει μπει δοση για ολα τα λιτρα του ενυδρειου. δεν ειναι και σωστο γενικως να γινεται ετσι η αλλαγη γιατι μπορει να δημιουργησει πιο αμεσα προβληματα στα ψαρια αποτι μια μικρη ποσοτητα χλωριου παροδικα. αν γινεται συνεχεια ετσι η αλλαγη ειναι κιαυτο προβλημα φυσικα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- θανκς τάκη και γιώργο για τις ανταποκρίσεις σας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 27-06-14 στις 18:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παλι συμφωνα με τα λογια του τυπου που εκανε την παρουσιαση της seachem επειδη του ειχα κανει την ιδια ερωτηση,η απαντηση του ητανε οχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
ακομα και υπερδοσολογηση οταν γινεται επιτηδες για αποτοξικοποιηση της αμμωνιας,δεν υπαρχει προβλημα. ακομα δηλαδη και σε δοσεις μεγαλυτερη απτην πενταπλη που γραφει το μπουκαλι. μαλιστα ειχε πει χαρακτηριστικα πως μπορεις να αδειασεις και ολο το μπουκαλι μεσα χωρις προβλημα. απλα γραφουνε για πενταπλη γιατι επρεπε να βαλουν καποιο οριο.και αυτο γιατι υπαρχει κοσμος που μπορει να ριχνει ενα μπουκαλι την ημερα στο ενυδρειο ![]() φυσικα το οτι δεν κανει κακο δεν σημαινει πως πρεπει να γινεται και καταχρηση... απλα σε περιπτωση που τυχει να πεσει παραπανω,η χρειαστει μεγαλυτερη δοσολογια απτην πενταπλη,μπορει να μπει χωρις προβλημα. αυτα ολα παντα συμφωνα με την επισημη παρουσιαση της seachem.(δεν τα βγαζω απτο μυαλο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρεπιπτόντως η Seachem έχει και τη συμπυκνωμένη μορφή του Prime
αλλά δεν το βλέπω στα μαγαζιά (δεν τους συμφέρει?) ![]() http://www.seachem.com/Products/product_pages/Safe.html |
|
||||
|
||||
![]()
το safe δεν θυμαμαι να το εχω δει κιεγω ποτε...
υπαρχει ομως και αυτο http://www.aquavitro.com/products/alpha.html που ειναι επισης πιο συμπηκνωμενο απτο Prime (1ml/60lt)και ειναι κιαυτο της seachem.αυτο το εχω δει σε κανα δυο μαγαζια εδω στην αθηνα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SEACHEM PRIME | poet | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 11-12-13 22:57 |
seachem prime | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-01-12 15:37 |
Αντιχλώρια... alpha Seachem vs prime Seachem | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-11 20:30 |
Seachem Prime | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-04 09:41 |