|
|
||||
|
||||
![]()
τα γκαπυ θελουν φυτα για να μπορει να επιβιωνει ο γονος..
η αλγη στο αφρικανικο ενυδρειο ειναι μια φυσικη ομορφια και πρεπει να τη δεχτουμε ως εχει αφου στη φυση χιλιαδες κιχλιδες τρεφονται απο αυτη.οποτε αν με ρωτας για καποιο ειδος αλγοφαγου ψαριου θα ελεγα καλυτερα οχι,δεν ταιριαζουν οι συνθηκες ουτε η εικονα που παρουσιαζει το ενυδρειο. το νερο καλυτερα αλλαξε το ολο και στο καινουριο φιλτρο παρε μπολι απο το παλιο και βαλε ωστε να μην θες στρωσιμο απο την αρχη. |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα εσυ μπορεί να το θεωρήσεις και χαζομαρούλα...
Εγω δεν ενδιαφέρομαι για αναπαραγωγή (αν κάτσει βεβαια, καλοδεχούμενα τα μικρα). Οπότε αν είναι μόνο ζήτημα αναπαραγωγής το φυτό στα γκάπυ, και πάλι θα έχω θέμα? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι αλλη κουβεντα τωρα..η αναπαραγωγη θα συμβει ειτε το θες ειτε οχι αν εχεις και τα 2 φυλα..αν εχεις φυτα θα ζησουν αρκετα μικρα.αν δεν εχεις θα τα φανε οι μεγαλυτεροι..οπως κι αν εχει ειναι επιλογη σου εφοσον γνωριζεις απο πριν.
|
|
|||
|
|||
![]()
ωχ καταλαβα... οχι μωρε, κριμα τα μωρακια...
οποτε παω για κιχλίδες με το καλό. Αυτές θα μπούνε μοναχούλες ή με κάποιο άλλο είδος? Και κάτι ακόμη, πόσες να βάλω στο ενυδρείο για να ειναι άνετες? υγ. ξέρω πως το ενυδρείο μου είναι μικρό, δεν τρέφω ελπίδες να το "μπουκώσω" με ψάρια, και ένα να μου πειτε οτι χωράει θα το κάνω. Προτιμώ να έχω υγιη και σε σωστό περιβάλλον ψαρια. ------------------------- Ερωτηση: Το εξωτερικό φίλτρο συνεπάγεται ανοιχτό ενυδρείο, χωρίς καπάκι, έτσι δεν είναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chrissak : 26-06-14 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι γιατι?δεν χωρανε οι σωληνες??
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aliexpress.com/item/600L-...857153574.html
ειδα κατι τέτοια. Απέχω πολύ απο το σωστό? Αυτό σίγουρα δε μπαίνει όμως στο ενυδρείο με το καπάκι (που να χωρέσει?) Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο.. το ενυδρειο μου είναι καπως ετσι το καπάκι, για να καταλαβεις http://www.enydriofilia.net/forum/vi...hp?f=88&t=4558 ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chrissak : 27-06-14 στις 10:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
96 λιτρα, Αλλαγη, αρχαριος, στρωμένο γλυκού νερού, φιλτρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια!!!!!καθε ποτε αλλαγή ενος μερους του ενυδρειου? | Zacgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 04-10-13 18:09 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 7 | 07-06-11 22:09 |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
Ανεμιστηρακια για ψυξη ενυδρειου με χρυσοψαρα | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 15-04-09 15:05 |
στησιμο ενυδρειου για χρυσοψαρα | octania246 | Χρυσόψαρα | 4 | 30-05-07 19:01 |