|
|
|||
|
|||
![]()
και μενα παιδια...καθολου μυρωδια στο σπιτι...
και εχω 3 ενυδρεια με ανεμιστηρες |
|
||||
|
||||
![]()
+1 με δυο ενυδρεια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εμένα παιδιά, και τα 3 ενυδρεία. Μήπως υπάρχει κάποιο ψόφιο ψάρι στο καπάκι ; Γιατί μου έχει τύχει αυτό και το βρήκα αποξηραμένο μετά από ημέρες, πήδηξε και έμεινε στο εσωτερικό χείλος που έχει το καπάκι και
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν τα έχετε με καπάκι δεν μυρίζουν αν τα έχετε χωρίς καπάκι την ώρα που τρώνε μυρίζουν ... με 30 ενυδρεία ...
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μυρίζει η τροφή αλλά αυτό είναι για πολύ λίγο, και το κουτάκι της τροφής αν ανοίξεις μια μυρωδιά έρχεται, το ενυδρείο όμως δεν πρέπει να μυρίζει
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και έχουμε ξεκινήσει εγκαταστάσεις για 100 ενυδρεία στα Χανιά για φιλοξενία 100.000
ψαριών που θα είναι έτοιμο του χρόνου κατά τον Φεβρουάριο , μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ ( Χανιά ) που να το φανταστώ πριν μερικά χρόνια από 1 120 λίτρων που δεν ήθελα καν να ασχοληθώ , να καταλήξω με 130 τα 15 στο σπίτι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σοβαρά τώρα, κάνε μια παρουσίαση μόλις ολοκληρωθεί το έργο. Θα σας επισκεφθούμε... |
|
|||
|
|||
![]()
εγω μυριζω κατι σαν χωμα να το πω ετσι ..( σαν φρεσκο βρεγμενο χωμα στην εξοχη) οταν πλησιασω ακριβως απο πανω ( χωρις καπακι)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συρος-Χανια διακοπες φετος!!Και γω με τρια στο σπιτι μυρωδιες δεν εχω..Δεν το βλεπω φυσικο και μαλιστα να ειναι εντονες..Καποτε ενας γνωστος μας φωναξε σπιτι να δουμε γιατι χανει ψαρια.Μετρησαμε τρελα νιτρικα και το ενυδρειο μυριζε πολυ ασχημα.Μετα μας ειπε οτι αλλαζε νερα καθε τριμηνο και ταιζε ψαροτροφη που πηρε απο ιχθυοτροφειο ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως πατε απο θερμοκρασία με τις Crystal red | nicpapa | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 01-07-12 07:31 |
Γιατι τα κανετε ολα τοσο πολυπλοκα? | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 26-01-04 17:40 |