|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα είναι τα εξής:bacopa australis,higrofila lagustris,egeria densa,rotala green,rotala rutundifolia,moss,valsineria,ecinodorus bleheri,cabomba caroliana,marsilea.μετα απο έρευνα και λίγο ψαξημο κατελιξα στης εξής λάμπες:1 juwel T5 45W day και 1 juwel T5 45W color,αν θυμάμαι καλα η μια είναι 6500 kelvin και η άλλη 9500 kelvin + ανακλαστηρες και co2 που εχω.Ακουω γνώμες και συμβουλές........ευχαριστω πολυ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα 9500 είναι για θαλασσινά ενυδρεια.
895mm είναι οι διαστάσεις από τις λάμπες;;; Αν ναι αλλαξε αυτην με τα 9500 kelvin με μια sylvania grolux 45w κ είσαι Οκ!! ------------------------- Αυτή είναι http://www.plus.de/Sylvania-Leuchtst...811_1387100007 Βλέπω μένεις κ Κρήτη... Αν δε τη παραγγελεις νομίζω ότι θα τη βρεις πολυ δύσκολα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 25-06-14 στις 15:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι 895mm είναι!ειναι πολυ δύσκολο να βρω εμπορίου λάμπες,μόνο juwel κάνουν που βρίσκω απο ελλαδα στο 50αρικο περίπου και της 2.συγουρα τα 9500 kelvin δεν κάνουν?εχω μιλιση με 3 πετσοπαδες και μου είπαν και οι 3 το ίδιο μια juwel day και μια juwel color.αλλα πέρα απο αυτούς άνοιξα θέμα να πείτε τη γνώμη σας για να είμαι και κάπως σίγουρος για την αγορά μου......
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πήρα την ιδια λαμπα πριν περίπου 4 μήνες από δω.
http://baibakis.gr/ Πάρε τηλ κ ρωτά αν την έχουν κ αν μπορούν να στη στείλουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια πήρες απο εκει?την sylvania grolux???για τα 9500 kelvin??????συγουρα δεν κάνουν????
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι τα 9500κ είναι για θαλασσινό. Φαντάζομαι θα έχεις κ αρκετές αλγες(όχι ότι φταίει μόνο η λαμπα αλλά σίγουρα επηρεάζει). |
|
||||
|
||||
![]()
στα πωσα κελβιν δηλαδη πρεπη να ειμαι?????να παρω και της 2 απο εκει?η να παρω τιν grolux απο εκει και την day της juwel απο 1 pet?????και ειναι συγουρω οτι κανουν αυτες οι λαμπες στο ενυδρειο μου????????σορι για το πριξιμο αλλα ειμαι αρχαριος και ψαχνωμε γιατη και τα οικονομικα.......
------------------------- πηρα τηλ και την εχει τιν grolux!οποτε βαζω μαι grolux (ροζ)?????και μια day της juwel??????δεν θυμαμαι ποια απο της 2 ειναι με 9500 της juwel η day η η color?? ------------------------- Τωρα το βρήκα η color είναι 6800k και η day είναι 9000κ για της juwel μιλάω!οποτε τη κάνουμε?????????? ------------------------- Help.......... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 25-06-14 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβαθμιση Φωτιστικου | sonic | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 22-12-13 10:06 |
Κατασκευη led φωτιστικου | clooyn | Φωτισμός | 50 | 08-03-13 00:55 |
Επιλογη φωτιστικου | chrisvari | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-02-13 22:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ!!! | panoss77 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 25-10-12 17:31 |