|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε γιωργη να σου ζησουν!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά φαίνονται... να σου ζήσουν.
![]() Είναι 10-12 ημερών... στην φωτογραφία; ![]() Τα τα'ι'ζεις κάποια επιπλέον τροφή ή μόνο από τους γονείς τρώνε ακόμα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα να σου ζήσουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδιαα ευχαριστω για τα καλα σας λογια. τα μωρα ειναι περιπου 20 ημερων. ταιζω αρτεμια τωρα και ριχνω και μια φορα καρδια για να ξεκινησουν να τρωνε. απο τους γονεις σχεδον δεν τρωνε καθολου γιατι τα ταιζω συνεχεια καθε 2-3 ωρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι αρτέμια, τα τα'ι'ζεις; Την εκκολάπτεις... από αυγά; Με τόση ζέστη... σου βγαίνουν;
Αλλαγές νερού; |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια. σορυ για την αργοπορεια να απαντησω, βαφτιζα την κορη μου και ετρεχα. πιο παλια παιδευομουν με την αρτεμια τις σερα (για αυγα μιλαω) αλλα δεν ημουν ευχαριστημενος, εως καθολου μπορω να πω!!! τωρα πηρα τις ocean και εχω παθει πλακα. μιλαμε οτι σκανε σχεδον ολα τα αυγα και γινετε ροζ ολο το μπουκαλι απο την αρτεμια. θελει θερμοκρασια 28-30. μια χαρα βγαινουν παντως δεν εχω προβλημα. αλλαγες νερου αν εννοεις στα δισκακια, ξεκινησα με 10-20% και εχω φτασει στο 90% καθημερινα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2. Της Sera είναι... για τα σκουπίδια ( το έχουμε πει πολλές φορές). Προσωπικά Ocean Nutrition και JBL χρησιμοποιώ (αυγά... ΌΧΙ mix). Μπορείς να δώσεις όμως και την έτοιμη στο βαζάκι της Ocean που είναι εμπλουτισμένη και παρμένη εντός του 24ώρου... για να ΜΗΝ μπλέκεις με τα τσόφλια. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηπως τελικα δεν ειναι θυληκο? | ababapanos | Malawi | 13 | 24-02-12 17:37 |
ΤΕΛΙΚΑ Η VALLISNERIA ΕΙΝΑΙ....ΕΥΚΟΛΗ.... | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 18 | 21-09-11 21:04 |
τελικα ειναι πολλες οι αποριες | emma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-09-10 02:20 |
Τελικα τι νομιζουμε οτι ειναι φυσικο? | Tolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 36 | 02-12-09 15:04 |