|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά βοήθεια
Προσπάθεισα να στεισω ενα νανο ενυδρείο για να δοκιμάσω τον άμμο, τελικά είναι υπερβολικά λεπτός άμμος.. Μετά απο 9-10 πλύσιματα ακομα το νερό ειναι θολό.. Αλλά φαίνεται πολύ καλός άμμος... Κάποιες ερωτήσεις... 1. Αν για νανο ενυδρείο καθάριζα τον άμμο μια ώρα, πώς στο καλό θα καθαρίσω 5 σακιά των 10 κιλών άμμο για το ενυδρείο μου?? 2. Πώς θα καταλάβω αν είναι εντελώς καθαρός και δεν έχει χημικά? 3. Εριξα μεσα λίγα μαλεσιαν καλά έκανα? 4. Τι φίλτρο χρειάζεται για να κάνω το νανο μου γαριδαδικο |
|
||||
|
||||
![]()
για την άμμο δεν μπορώ να πω κάτι, ας απαντήσουν οι έμπειροτεροι. πάντως για την θόλουρα, φεύγει μετά από μερικές ώρες με ένα εσωτερικό φίλτρακΐ μόνο με ενυδρείακο βαμβάκι μέσα (ίσως και σε λεπτά κιόλας ίσως και σε δύο τρεις μέρες, ανάλογα από την άμμο κ το φίλτρακΐ)
------------------------- η άμμος, σε θηλυκό, έτσι λέγεται, όχι ο άμμος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 24-06-14 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι για γαριδες μονο, καλο ειναι αυτο που εχει.
Βαλτου και λιγη ελαφροπετρα μεσα. Προσοχη στο ταισμα ομως. Μη σου πεσει πολυ. Μικρα και πολλα γευματα.
|
||||
|
||||
![]()
Μη το στήσεις όμως και βάλεις γαρίδες αμέσως, θέλει στρώσιμο και ο βυθός για γαρίδες, αλλιώς πολύ φοβάμαι πως θα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλαζιακη αμμος | Vangelis21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 27-04-12 01:47 |
ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 25-02-11 08:14 |
χαλαζιακη αμμος με υποστρωμα ? | harris samos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 20-09-09 21:27 |