|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιώργο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ανθισε ενας ιακυνθος σημερα
![]() πρωτη φορα βλεπω ανθιση,μεχρι τωρα ειχα δει μονο σε φωτογραφιες στο ιντερνετ ![]() ειναι πανεμορφα τα λουλουδια του,μακαρι να ανθισουνε και οι αλλοι ![]() υ.γ τα ψαρια καλα ειναι εκει μεσα,πρεπει να υπαρχουνε καμια 20αρια μικρα σε διαφορα σταδια αναπτυξης που μεγαλωνουν. μερικα που εχω δει εχουν πολυ ωραια χρωματα. αν μεγαλωσουν λιγο ακομα θα αρχιζω να δινω μαλον. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχος απο γεννα στη λιμνη.
σημερα τον ειδα πρωτη φορα τον εβαλα σε ενυδρειο για να τον φωτογραφισω. ![]() νομιζω ειναι Black copper. εδω χρειαζομαι βοηθεια με τα χρωματα ![]() πωλειται ο συγκεκριμενος,θα βαλω αγγελια. εχουν βγει απιστευτα ψαρια εκει μεσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτος!
θα τον χαρει οποιος τον παρει! Μπραβο Γιωργο! |
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις ζημιες.
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Γιώργο όλο αυτό το υπέροχο πράγμα το χειμώνα τι θα το κάνεις ; Ολα αυτά τα φύτα , τα ψάρια , που θα τα βάλεις ;
Εχεις κάνει εκπληκτική δουλειά
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() τακη εχω αρχισει και το σκεφτομαι ειναι η αληθεια. τα ψαρια σιγουρα θα βγουνε και θα δοθουνε,δυστυχως δεν θα μπορω να τα κρατησω τοσα πολλα. ισως κρατησω το αρσενικο που γεννησε,αλλα κιαυτο χλωμο.το πιθανοτερο ειναι πως θα τα δωσω ολα. τη λιμνη δεν θα την ξεστησω,τα φυτα θα μεινουνε οπως ειναι.θα κανω ενα ψιλοκαθαρισμα και θα τα αφησω για του χρονου.και οτι επιζησει.αν χαλασει καποιο θα το αντικατστησω του χρονου. τα βουρλα εχουνε γινει θηρια.του χρονου μαλον θα βαλω και καλαμιες ![]() θελω να παρω λιγο καλιο να ριξω μονο τωρα στο τελος του μηνα γιατι η αλγη τα ταλαιπωρει τα φυτα αλλα δεν θελω να την βγαλω. μιλαμε για πολυ αλγη.αλλα το νερο κρυσταλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφος Γιώργο, περιμένουμε να μας δείξεις και άλλα μοντελάκια
![]() Παράθεση:
![]() Πλακάτ δεν είναι, απλά δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως τα πτερύγιά του. |
|
||||
|
||||
![]()
ωπα,τωρα το ειδα το ποστ σου maverick
![]() "Lace" ε? χμ ![]() μοντελακια εχουμε πολλα,αλλα πρεπει να τα βρουμε ![]() εβγαλα δυο σε ενυδρειο τωρα το ενα νομιζω ειναι θυληκο και ειναι στα ιδια χρωματα σχεδον με τον προηγουμενο αλλα με δυο λευκες κηλιδες στο σωμα. το αλλο ειναι λευκο με πρασινο στα πτερυγια. φυλλο δεν καταφερα να ξεχωρισω απαυτο. μαλον αρσενικο αλλα δεν παιρνω και ορκο. οι φωτο φαινονται λιγο χαλια γιατι χτυπαγε ηλιος εκεινη την ωρα και εκανε τα χρωματα οτι ναναι ![]() υπαρχουνε σιγουρα αλλα 2 αρσενικα μπλε με κοκκινο, κανα δυο λευκα,και ειναι κιαλλα που ειναι πιο μικρα. και σιγουρα υπαρχει αλλο ενα μικροτερο παλι ετσι,black copper. ομως πρεπει ναναι κιαλλα που δεν εχω δει... |
|
||||
|
||||
![]()
λιγες ακομα φωτο, τωρα που εκατσα
![]() η πρωτη ειναι στο αυλακι με τα υλικα περιμετρικα στη λιμνη.ειναι ενα που παει και καθεται εκει κατω απο κατι ριζες και κοβει βολτες μεσα στην αλγη. συνεχεια εκει μεσα το βρισκω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και αυτες.
αλλα ειναι κιαλλα που δεν ηρθανε στο προσκλητηριο για φωτογραφιση ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |