|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να τον ψιλοκόψεις και μόνο αν έχει καταψυχθεί είναι εύκολο. βάλτους σε ένα μπολάκι με σκορδόζομο στη κατάψυξη, και αφου παγώσει, κόψε ψιλές φέτες και δοκίμασε να τους δώσεις , λιγο σην αρχή, να δεις αν το τρώνε, μη μήνει αφάγωτο. Για μικρά ψάρια είναι καλυτερα γκρίνταλ, είναι ότι πρέπει για το στόμα τους, και τότε θα δεις διατροφικό αμόκ που τα πιάνει
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ταίζω γαιοσκώληκες κάθε μέρα θα σου πω ότι μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου αποικίες με γαιοσκώληκες σε μια γλάστρα, αγοράζεις αυγά από γαιοσκώληκες, τα βάζεις σε μια μεγάλη γλάστρα με χώμα και 1 φορά το μήνα ίσως και παραπάνω βάζεις μέσα στο χώμα διάφορα φαγώσιμα, όπως φρούτα λαχανικά τα θάβεις δηλαδή μέσα στο χώμα από αυτά τρέφονται οι γαιοσκώληκες και αναπτύσσονται, φροντίζεις μόνο το χώμα να είναι πάντα νωπό, μην το αφήσεις να ξεραθεί ποτέ, οι γαιοσκώληκες θέλουν υγρασία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() γεωσκολικες εχει εδω πανω αμα παω μια βολτα στης λιμνες που εχει εδω κοντα μου. ετσι θα κανω θα παρω 2-3 για δοκιμη και αν το φανε τοτε παω ξανα να μαζεψω ![]() Μονο με αυγα μπορω να αναπαραγω?με σκουλικια απο εξω μπα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μαζεψα καμια 20αρια και τα επλυνα και τα εβαλα στην καταψυξη.
Εβαλα ενα μικρο ζωντανο μεσα για δοκιμη αφου το εκανα κοματακια,τα νεον το περναν στο στομα και τρεχανε γιατι δεν μπορουσαν να το φανε αλλα μαλλον το φαγανε γιατι δεν τα βλεπω πουθενα τωρα τα κομματακια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
οκ παω να δω αμα δεν παγοσαν θα βαλω
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω θεμα σε ενα αλλο φορουμ για τους γεοσκοληκες σε λιγο θα το βαλω και εδω σου στελνω με πμ το θεμα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανος αραγωνιτης | rawnerve | Θαλάσσια Βιολογία | 24 | 27-08-11 21:34 |