|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι δε θελω να μειωθει ακομη περισσοτερο ο χρονος ζωης του(ηδη ειναι για 1,5-2 χρονια). Το νερο που αντλειται απο την αεραντλια, δεν ερχεται κατω απο το υποστρωμμα?Δεν αρκει για να το κραταει καθαρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η βρωμια παραμενει στο υποστρωμα
|
|||
|
|||
![]()
Για να καταλαβω, εαν στο ugf με αεροφιλτρο η μπιχλα μενει υποστρωμμα, τοτε για ποιο λογο χρησιμοποιειται??Θελω να πω οτι, εαν ο μονος αποτελεσματικος τροπος ειναι σε ενωση με εξωτερικο, γιατι χρησιμοποιειται ευρεως με αεροφιλτρο?Απλα για τη δημιουργια εξτρα αποικιων βακτηριων?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι για εξτρα αποικιων βακτηριων. Οσμωση εχεις ? Γιατι την Kh την βλέπω ψηλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, οπως γραφω κ πιο πανω, εχω, ομως δεν μπορω να κανω ακομη κατι, γιατι περιμενω κανα μηνα να μου ερθει το tds-μετρο..Μολις παραλλαβω κ μετρησω, θα φερω τις τιμες στα επιθυμητα επιπεδα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ δεν το είδα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υποστρωμα που εχεις παρει γραφει οτι κατεβαζει το κh στο 0.
Εχει και αναλυτικο πινακα ποσες ωρες θελει για να κατεβασει το Kh. Επισης στις οδηγιες γραφουν οτι η καλυτερη του χρηση ειναι με φιλτρο βυθου. Βεβαια δεν μας λεει οτι πρεπει να το συνδεσεις με το εξωτερικο η με φιλτρα αερα αλλα οπως και να το κανεις καλο ειναι. Εγω παλι απο την μερια μου το εχω με αεραντλια γιατι εκτος το οτι δεν εχω εξωτερικο αλλα εσωτερικο φιλτρο(ιδιοκατασκευη), φοβαμαι οτι θα μειωσει την διαρκεια ζωης του υποστρωματος (προσωπικη μου εκτιμηση). Επισης λεει οτι μπορεις να βαλεις γαριδες απο τις πρωτες μερες πραγμα που δοκιμασα και πετυχε με μπολιασμα βεβαια απο το αλλο ενυδρειο μου. Το ph το κατεβαζει στο 6.5 και πιο κατω οποτε βαση το οτι το kh σταθμιζει το ph κανει δουλεια στο Kh. Σε τεστ kh δεν εχω δει παραπανω απο 0-1. Το gh το κραταει στο 4-5. Εαν θελεις περνα απο το σπιτι να σου δωσω το δευτερο tds μεχρι να ερθει το δικο σου. ------------------------- θα σου δωσω και το Kh και μου τα φερνεις πισω γιατι κατι δεν παει καλα στις μετρησεις σου. ------------------------- Εαν δεν ειναι το τεστ προβληματικο μπορει να φταιει η πετρα που εχεις πισω. ------------------------- εαν φταει η πετρα πρεπει να φυγει αμεσα θα σου χαλασει το υποστρωμα.
Πωλούνται Γαρίδες Red Crystal Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 17-06-14 στις 10:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red crystal shrimp σε 60l απορίες | nitroqqq | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 69 | 07-10-15 16:30 |
200 λίτρα σχεδών Shrimp Only ζουγκλα | magman | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 66 | 19-01-14 04:38 |
τιμη σε crystal red shrimp | 6981giwrgos | Γαρίδες του γένους Caridina | 20 | 16-09-10 08:48 |