|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τι προβλημα κυκλοφοριας να εχεις με τετοια αντλια ...αν δε σου φαινεται ικανοποιητικη η ροη γιατι την κοβεις?
|
|||
|
|||
![]()
γιατι οι τρυπες ειναι απεναντι και τονερο δεν κανει καλο κυκλο.βγαινει απο την μια μπαινει στην αλλη..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πατριδα παραγγελεια για πετρες δεχεσε;
|
|
|||
|
|||
![]()
σου αρεσουν?
------------------------- αλλο μπαλακι εκτος απο αυτο κανει?χεχε....καλο κολπο....αλλα δεν εχει εδω τετοιες μπαλες.το θεμα ειναι απλο.αν δειτε εχει 50 ποντους υψος και με αντικριστα τις τρυπες ειναι λογικο και το βλεπω και με το ματι οτι απο την μια μπαινει και απο την αλλη βγαινει...αν βαλω μια γωνια λογικα θα παει κατω το νερο οποτε θα εχω πιο καλη κυκλοφορια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 16-06-14 στις 18:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η πετρες σου ειναι πανεμορφες μπορεις να μου στειλης 10 κομματια;
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορω αλλα ποσο θα πληρωσεις μεταφορικα...εκτος αν θεσ να πας στο καραβι?
|
|
||||
|
||||
![]()
παω στο καραβι ειμαι κοντα αλλα μην της στειλης με το Σαμαινα.Ενημερωσεμε μονο ποτε θα φθασουν Πειραια(απο Πεμπτη και μετα )
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πχ http://www.skalidis-sport.gr/index.php?cPath=710_712 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- εγω παλι ελπιζω να μην ξανα ερθει κατι τετοιο..αλλα ετσι οπως το βλεπω....αστα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 16-06-14 στις 19:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
δειτε και μερικες φωτο.ακουω ιδεες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ένα κολπάκι είναι να ρίξεις μεσ' το ενυδρείο ένα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ και να παρατηρήσεις την πορεία του ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Παλιος στις κιχλιδες νεος στην λιμνη Malawi | tsaftsouf | Malawi | 12 | 11-12-11 22:59 |
ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 40 | 08-10-11 16:33 |
Λιμνη στην Πρεβεζα | Γιαννης Μ5 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-08-10 10:17 |