|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αν δεν ανεβαινει πολυ η θιερμοκρασια στο χωρο δεν χρειαζεσαι ψυξη.
Σταθεροτητα στη θερμοκρασια χρειαζεται. Εχε το νου σου μη βρεις το ψαρι εκτος ενυδρειου. Δεν ειναι πολυ ψηλα το τζαμι για να το πηδηξει αν θελει.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το εχω υποψιν γιαυτο εχω και το νερο πιο κατω!Κατα καιρους που ειχα ενυδρεια με μονομαχους ηταν ανοιχτα και ποτε (για καλη μου τυχη) δεν βρηκα κανεναν στο πατωμα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Η συγκεκριμενη βασσιλησα δεν πηδαει εξω απτο νερακι ειναι πραγματικη κυρια ....πολυ ομορφο το ενυδρειο αδερφε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενα ακομη ωραιο ενυδρειο στο σπιτικο σου
|
||||
|
||||
![]()
Ενα απο τα λιγα που εχω!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος! Ομορφο ενυδρειο!
Οσον αφορα το οτι ειναι ανοιχτο και μην πηδηξει, μπορεις να βαλεις μια σιτα οπως εδω ο thab (αυτο που φαινεται στις φωτο που ειναι πιασμενο με βεντουζες...μπορει να χρειαστεις ισως με μικροτερες τρυπες αν χωραει απο αυτο το μεγεθος το ψαρι σου).
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω φιλε!!οκ θα το κοιταξω για την σιτα!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρείο!
Αφού είναι ανοιχτό, δοκίμασε να βάλεις και κανένα φυτό που να βγαίνει πάνω από την επιφάνεια, πχ bamboo... Παράθεση:
![]() Αλλά με την ίδια λογική μπορείς να στηρίξεις μια με μικρότερες τρύπες, όπως προτείνει ο stratigos24...αν και προσωπικά θα αύξανα τα φυτά επιφανείας..
|
||||
|
||||
![]()
Τι αλλα φυτα μπορω να βαλω που να βγαινουν και εκτος ενυδρειου? εχετε κανει λινκ προτασεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Betta μονο του σε 70 λιτρα? | tsaligo | Bettas | 9 | 24-11-05 17:37 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |