|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μαλών λίγο θα περιμένω το να το στίσω το ενυδρείο.
μου αρέσει πάρα πολύ φυτεμένο με μικρά ψάρια και οι μελανοταινίες μου αρέσουν και τα γκουναμι μου αρέσουν. αλλα επιδει εχω μεγαλο ενυδρειο μπορει να κάνω αφρικάνικες κιχλιδες με κάτι pleco και red tail black shark που είναι πανέμορφα. όλα αυτά θα εξαρτηθεί τι ακριβώς θέλει και ο άνδρας μου. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα ειδη δεν εχουν καμια σχεση με αφρικανικο ενυδρειο και θα πρεπει να σκεφτεις καλα τι θες.το πλεκο(υπαρχουν αμετρητα ειδη) θελει μαλακο νερο και αρκετα χαμηλο πεχα παρολο που ειναι ανθεκτικο και το βλεπουμε στα περισσοτερα ενυδρεια..επισης παρολο που εχεις μεγαλο ενυδρειο,ενας μεγαλος πλεκο ειναι ικανος να το λερωνει η ακομα και να καταστρεψει τα φυτα και τη διακοσμηση.μην ξεχναμε οτι φτανει μισο μετρο μηκος και εχει τρομακτικη δυναμη..υπαρχουν φυσικα και αλλα ειδη οπως τα ανσιστρους που ειναι αρκετα μικροσωμα αλλα και παλι θελουν αλλες συνθηκες απο το αφρικανικο..
το Epalzeorhynchos bicolor ειναι λιγο πιο ανετο σε ουδετερο πεχα αλλα παλι δεν το προτεινω γιατι δεν μου αρεσει να μπερδευω ψαρια απο ολα τα μερη του κοσμου..ασε που εχω την εντυπωση οτι θα τσιμπαει τις ουρες οποιου ψαριου βρει λιγο αδυναμο.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Juvel Vision 180 φυτεμένο μου... | Konstantin79 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 55 | 28-03-11 22:57 |