|
|
|||
|
|||
![]()
Η φτερωτή είναι αυτή η προπέλα εσωτερικά της κεφαλής με το μαγνητάκι; Μια χαρά δείχνει. Και αν είχε πρόβλημα θα έπεφτε η απόδοσή της στο μήνα σχεδόν πάνω; Με το που καθαρίζω το φίλτρο κεφαλή και βάζω σε λειτουργία η ένταση από τη spraybar φτάνει μέχρι τα μισά του ενυδρείου μετά ξαφνικά από ένα μήνα σαν να βγάζει σταγόνες απλά. Χώρια που πότε πότε μου ανοίγει το κλιπάκι στο εσωτερικό της κεφαλής στα ξαφνικά και δε βγάζει καθόλου νερό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το 2215? Μου το είχαν προτείνει για ένα από τα καλύτερα και μπορώ να πω ότι στις αρχές του όντως έκανε δουλειά. Το μαγνητάκι μια χαρά είναι χωρίς κάποιο πρόβλημα. Θα είναι ακριβή η αντικατάστασή της προπέλας; Φοβάμαι μην μου πούνε για αντικατάσταση ολόκληρης της κεφαλής. Γιατί το fluval πάει στα 95 ευρώ και περισσότερο έτσι σκεφτόμουν, αν είναι να πάρω ανταλλακτικά και να μου βγει μια η άλλη τότε παίρνω καινούριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε θαλασσινό το έχεις? διαστάσεις του ενυδρείοΰ? τι ιχθύοφόρτιση έχει, μεγάλη, μικρή? αν όχι σε θαλασσινό, υπάρχουν φυτά, λίγα, πολλά? αλλαγές κάθε πότε γίνονται στο ενυδρείο? τι υπάρχει στο φίλτρο μέσα? μηπως παίζουν ρόλο όλα αυτα για την μειωμένη απόδοση του φίλτρου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε γλυκό νερό. μ80/υ50/β35 με 30 περίπου guppies. Υπάρχουν λίγα φυτά. Αλλαγή μια φορά την εβδομάδα και καθαρισμός φίλτρου μια φορά το μήνα. Στο φίλτρο υπάρχουν δυο σφουγγαράκια, μακαρόνι, ελαφρόπετρα και ενυδρειακό βαμβάκι. Λειτουργεί κοντά στα 3 χρόνια περίπου το φίλτρο. Και το τελευταίο χρόνο έχει παρουσιαστεί το όλο θέμα με την ιχθυοφόρτιση να είναι η ίδια αυτά το διάστημα και μόνο η εισαγωγή φυτών που έγινε πριν ένα 7μηνο περίπου. Αν το επηρέαζε κάποιο από αυτά δε θα είχε μειωμένη την απόδοσή του ακόμα και μετά τον καθαρισμό; Είναι περίεργο που μετά από τον καθαρισμό λειτουργεί άψογα και κοντά στο μήνα πέφτει τρομερά η απόδοσή του.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σου τραβαει αερα σιγα σιγα και πεφτει η αποδωση του..φτηνο και ευκολο.. |
|
||||
|
||||
![]()
άνοιξες το θέμα στην κατηγορία του θαλασσινού, για αυτό κ ρώτησα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() @tyrinthos Χμ το κόκκινο λαστιχάκι πλάκα πλάκα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Παίζει ο αέρας όμως να ανοίγει με κάποιο τρόπο και το κλιπάκι που κρατάει το μηχανισμό στη κεφαλή; Γιατί εκτός της απόδοσης πότε πότε σταματάει τελείως η κυκλοφορία νερού και όταν ανοίγω το φίλτρο βλέπω ανοιχτό το μαραφέτι που κουμπώνει στο κάτω μέρος της κεφαλής. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις για φίλτρο χρυσοψαράδικου | blacksun | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-06-14 11:37 |
Εξωτερικό Φίλτρο | Fishbone | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 09-05-14 12:01 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | matser | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-11-13 13:52 |
CO2 και εξωτερικό φίλτρο | maxgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-07-06 09:33 |
Προτάσεις για Εξ. φίλτρο σε 120λτ. | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 22-02-06 16:16 |