|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση είμαι της σχολής "το φθηνό είναι τελικά ακριβό", όσον αφορά skimmer θα επένδυα σε κάτι επώνυμο (ATB, Deltec, Reef octopus κτλ) παρά σε κάτι άγνωστο και έχοντας δοκιμάσει αρκετά skimmer θα έλεγα πως ξεχωρίζω τα ATB! Μην ξεχνάς αυτό που σου είπα στην αρχή ... να υπολογίζεις πως οι εταιρίες είναι αρκετά υπεραισιόδοξες σχετικά με τις αποδόσεις των μηχανημάτων τους!Το bubble magus το δίνει η εταιρία για 700-900 λίτρα, μάλλον θα είναι οριακό για τα λίτρα σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν και ειδα βιντεακια με το bubble magus και το ειδα αποδοτικο, κατι παραπανω θα ξερεις... το octapus και το ΑΤΒ ποιος τα φερνει Ελλαδα ξερεις, τα δω λιγο...??
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην παρεξηγηθώ τα bubble magus δεν τα ξέρω, δεν τα έχω δουλέψει, απλά σχολίασα την απόδοση που αναφέρει η εταιρία. Για τα ATB και reef octopus δεν νομίζω να υπάρχει αντιπρόσωπος Ελλάδα , αν και για τα ATB ίσως μπορούμε να βρούμε άκρη!Θές link για να τα δείς εννοείς?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι ναι, θελω να τα δω, ειμαι ματακιας.... γενικα θελω να τα δω να τα μελετησω, να συγκρινω τιμες... ![]() ![]() βαλε δες κανα βιντεακι απο bubble magus .... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ATB
http://www.aquariumtechnik.at/A1000EN.html εγώ είχα την προηγούμενη έκδοση απο αυτό http://www.aquariumtechnik.at/SmallAirstarEN.html και το δούλευα 12 ώρες όταν το ενυδρείο ήταν full stock γιατί μου το στέγνωνε ![]() ![]() Reef octopus http://www.reefoctopusskimmers.com/ Όσο για τιμές δεν νομίζω πως οι τιμές που αναφέρουν τα site αυτά είναι οι μόνες που θα βρείς ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα αλλα ξεφευγουν... οσο για το μοντελο που ειχες εσυ.... νομιζω ηταν πολυ μεγαλο.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω atb εχω παιδια , πολυ ικανοποιημενος , για κοιτα τα ατι τα καινουργια πρεπει να σκοτωνουν και αυτα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος | sotiris.mod | Malawi | 11 | 02-04-13 19:26 |
ΝΕΟΣ ΣΕ ΟΛΑ | SAMBA1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-10 11:37 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |