|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κούκλος ο ερυθρόλευκος!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά η γαρίδες καλές είναι για μεζές δεν με πειραζει τώρα το μόνο που με απασχολεί είναι το χαλίκι και η τύρφη να γίνουνε αυτές η αλλαγες και μετά βλέπω το τι θα κάνω στο μέλλον για κάνα ζευγαρωμα και και και... Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά..
Και kgf12345 σκούπα από τότες που το έστησα δεν έχω κάνει χάρης τα σαλιγκαρια του είδους μελανοειδες είναι τα καλύτερα.. Παρακαλω καπιος μοντ να αλαξει τον τιτλο σε 60 λιτρο. Ευχαριστω πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα ο μονομαχος δεν τα καταφερε τον βρηκα χτες το πρωη στο ενυδρειο κριμα γιατι εκτος οτι μου αρεσε σαν χρωμα ειναι και μια ζωη..
![]() Αμα υπαρχει καπιος συνχομπιστας που εχει μονομαχο για δοσιμο παρακαλω να εποικηνονησει με πμ η μεσο του κινιτου μου... 6977039885..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο μονομαχοενυδρειου εκτακτως. | kgf12345 | Bettas | 240 | 03-10-14 11:35 |
360 λιτρα στησιμο για γαριδες.... | thanasis76 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 51 | 22-05-13 11:12 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Στησιμο μικρου ενυδρειου (50 λιτρα) για ζωοτοκα Please Help!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 0 | 23-09-06 21:04 |