|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για το σκιμερ που ανεφερες για την καρδια του ενυδρειου, γιατι μου βγαινει να εχω για καρδια πολυ ζωντανο βραχο και το σκιμερ απλα να βοηθαει...?? ειναι λαθος αυτο?? επισης επιδη πιανουν τα χερια μου θα ηθελα να μου πεις αν παιξω με λεντ τι φασμα χρειαζομαι... ------------------------- Παράθεση:
θελω να ξεκινησω με ενα καπος ευκολο θαλασσινο και σιγουρα ο εξοπλισμος σε φωτισμο και σκιμερ θα επαρκει για επεκτασεις... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-06-14 στις 18:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βραχος=βιολογια
σκιμερ=καρδια οπως σου ειπε ο φιλος παραπανω. |
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση μηπως να πουλήσεις τα ψαρια που εχεις τωρα και να κανεις το 6τονο fish only?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
@ thanasis76
Καλα μπλεξιματα δεν περμενα κατι λιγοτερο απο εσενα ![]() Να εχεις υποψη σου οσων αφορα στα κλουνακια οτι ολα τα ειδη δεν πανε στις ιδιες ανεμωνες πχ αν πας σε https://www.google.gr/search?redir_e...&action=devloc αποκλειεται να χωθουν σε bubble tip ανεμωνη αντιθετα σε αυτην αραζουν αυτα https://www.google.gr/search?redir_e...&action=devloc που ειναι και πιο ομορφα ![]() Εννοειτε οι αλατισμενοι αν κανω λαθος με διορθωνουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα λάθος
![]() Ιδού και ένας οδηγός συμβίωσης: http://www.nhm.ku.edu/inverts/ebooks/ch2.html Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο, έχουμε δει πολλές φορές occelaris να κάνει host σε euphylia, catalaphylia και σε άλλα lps και να αγνοούν την ανεμώνη!
|
||||
|
||||
![]()
ok. για την ωρα ολα τα καταλαβαινω.
μια χαρα με τον βραχο και το σκιμερ, μια χαρα με το φασμα στον φωτισμο, οποτε σιγα σιγα να μαζευω τον εξοπλισμο για μολις ξεκινησει το ενυδρειο. κατι αλλο που δεν ρωτησατε και πρεπει να πουμε ειναι οτι δεν θα εχω σαμπ. οποτε θα πρεπει να παω σε ενα εξωτερικο φιλτρο, η σε ενα εσωτερικο σαμπ.... με το σκιμερ τι κανουμε???
|
||||
|
||||
![]()
Ισως θα μπορουσες να βαλεις το σαμπ καπου εξω Θαναση σε καποιο ντουλαπι μονωμενο ισως
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει χωρος εξω, ενα μπαλκονακι εχει το σπιτι απο την μερια του ενυδρειου κι αυτο ειναι μια σταλια...
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη στα αλατια να εχεις θαναση. Για αρχη μια ενσταση στο πλατος τα 50εκ ειναι πολυ οριακα για reef. Θελουμε πλατος για να δημιουργησεις το aquascape κ για να κολυμπανε ανετα τα ψαρια. 70εκ θα ειναι πολυ καλυτερα κ αν δεν σε παιρνει μειωσε απο το μηκος. Το υψος πολλοι το προτιμανε γυρω στα 50εκ, προσωπικα εμενα μου αρεσει στα 70εκ γιατι μπορουν τα κοραλια να εχουν αερα να αναπτυχθουν προς τα πανω. Προσεχε ομως οσο πιο ψηλο ειναι τοσο πιο μεγαλες απαιτησεις θα εχει στον φωτισμο.
Καλο κουραγιο κ καλη αρχη να εχεις με βαθια το χερι στην τσεπη ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος | sotiris.mod | Malawi | 11 | 02-04-13 19:26 |
ΝΕΟΣ ΣΕ ΟΛΑ | SAMBA1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-10 11:37 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |