|
|
||||
|
||||
![]()
αφου ηρθαν τα ψαρακια , ας κανω μια κανονικη παρουσιαση..
![]() θα μπουν κι αλλα κελυφη απο βδομαδα (μπολικα ![]() Κλεοβουλε ευχαριστω για τα υπεροχα ψαρακια!!!! Διαστάσεις:75 x 40 x 40 Όγκος:120 λιτρα Κατηγορία: Tanganyika Φυτά: Annubias barteri , vallisneria gigantea Ψάρια / ¶λλα είδη:5 x Neolamprologus similis + 1 γοννος που ξεφυγε(σημερα δεν το βλεπω..ελπιζω καπου να κρυβεται) και 3 nerite snails Διακοσμητικά υλικά: Λευκη-μπεζ χαλαζιακη αμμος ,πετρες, κοχυλια. Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 2 x 16w Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα: eheim 2222 Θερμοστάτης: RS 100w Λίπανση: - Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH: - (σε λιγες μερες θα ερθει το τεστακι) Γενική σκληρότητα (GH): 17 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 15 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10ppm Αλλαγές νερού: 30% ανα εβδομαδα Θερμοκρασία:24,5 C Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι!
Τα μικρά μου βρήκαν καλό οικοδεσπότη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
Κλεοβουλε θα κανω οτι καλυτερο μπορω! ![]() φαγανε λιγο κιολας.. δυστακτικα μεν...αλλα νωρις ειναι ακομα.. |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και ηρθαν τα κελυφη , ας κανω ενα update!
στο συνολο καμια 70ρια κελυφη, ισως και κατι παραπανω ![]() εχω ενα θεματακι με το ταισμα τους, καθως δεν φευγουν απ τον χωρο τους και η τροφη (αν και την ριχνω κοντα τους) που πηγαινει στα αλλα σημεια μενει εκει και αναγκαζομαι να την τραβαω με σκουπα μετα απο λιγες ωρες.. εχω μεσα 3 nerite, αλλα θα προσθεσω και m. tuberculata γι αυτον το λογο.. ετσι πιστευω να μην εχω θεμα με την τροφη, τι λετε? οριστε και οι φωτο... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεσαι μόλις πεινάσουν θα φάνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε τρωνε, αλλα οτι περασει πανω απο το κεφαλι τους
![]() τα υπολλοιπα που πεφτουν δεξια και αριστερα ,σημασια δεν τα δινουν... και δεν ξεκολλανε απο τα ¨σπιτια¨ τους τα σκασμενα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχώς γαριδάδικο | VipeR | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 15-06-11 23:00 |
Προσεχώς ΓΕΝΝΑ | paliosdimitris | Malawi | 20 | 18-05-11 20:51 |
Στα προσεχώς.... | panos1972 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 48 | 06-01-11 18:31 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |