|
|
|||
|
|||
![]()
ναι γιωργο το γνωστο καλαμι ειναι, αμα δεις κατι ριζες που εχει θα παθεις πλακα.
μπορεις να ψαξεις και να βρεις οσο μεγαλες και παραξενες θες. φωτο απο ιντερνετ για να καταλαβεις περιπου |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ...ενδιαφερον
![]() δεν το σκεφτηκα ποτε ![]() πραγματι σε πλατη μπορει να δειξει απιστευτο. οι μονομαχοι θα κανουν παρτι σιγουρα ![]() το ιδιο και με τα καλαμια που ταχω σκεφτει αρκετες φορες... ισως οταν κανω αλλαγες στο μεγαλο,να χρησιμοποιησω... αντε να τα απολυμανεις αυτα ομως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για απολυμανση αυτο που κανω εγω ειναι βραστο νερακι με τα ξυλα μεσα και τα αφηνω μεχρι να κρυωσει το νερο. μετα ενα καλο ξεπλυμα και μπλουμ στο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καλύτερο που κάνω και στα πουλιά όταν βάζω ξύλα βάζω ένα κουβά τσουρουφλιστώ νερό με ξύδι και μετά επαναλαμβάνω 2-3 φόρες και μετά 2 φόρες ζεστό νερό για να το ξεπλύνω λιγια ώρα στον ήλιο και μετά βαλτό σε ενα κουβα με νερο να ποτίσει και μπλουμ στο ενυδρειο..
------------------------- Παιδιά θα αρχίσω να πουλάω ριζες απο καλαμια στο χωριο μου υπαρχουν πολλες καλαμιες .. ![]()
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eliccaios : 05-06-14 στις 02:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι για τις ριζες ειναι ευκολο.
εχω σκεφτει πολλες φορες να βαλω καλαμιες,αλλα δυστυχως δε βολευει ο χωρος εδω.υπαρχουν ομως εναλλακτικες.θα δουμε ![]() παντως με τις ριζες μπορει να δειξει ωραιο. πχ αν τις βαλεις πισω αλλα να μην ειναι κομμενα στη ριζα τα καλαμια,να βγαινουν απτο νερο.βαζεις και ψευτομπαμπου (δρακαινες)αναμεσα να φαινεται και λιγο πρασινο,βαζεις και λιγο εκουιζετουμ πιο μπροστα,ριχνεις και φυλλα μεσα και εχεις εναν ωραιοτατο βαλτο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξυλα καταλληλα για ενυδρειο | Stavros7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-05-14 20:33 |
ενυδρειο με ξυλα.. | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 14-03-11 00:56 |
ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-10-07 14:02 |