|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα λες να με διώξει ?? άλλα μου έλεγε σήμερα εδώ και μια βδομάδα έχει πάψει την μουρμούρα και είναι με τα γλυκά στο στόμα αγοράκι μου παλικαράκι μου μέχρι και το ενυδρείο καμάρωνε σήμερα..
Τακι λες να έγινε τίποτα να γκρεμιστηκε καμιά εκκλησια και να είναι έτσι..? Αν προλάβει χαχαχαχαχαχαχ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν της έριξα τίποτα τον φτιάχνει μονή της και να ήθελα δεν μπορώ κοιμαμαι την ώρα που σηκώνετε τα χαράματα 5-6 η ώρα το πρωι..
|
||||
|
||||
![]()
Μερικά από τα πουλιά που εκτρέφω (Gouldian)... κατά την διάρκεια της αλλαγής πτερώματος (από παιδικό... σε ενήλικο χρωματισμό)...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία χρώματα, να τα χαίρεσαι Νίκο
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα πουλια Νικο!
να τα χαιρεσαι! και καταπληκτικα χρωματα! |
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές ακόμη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπογραφες απο άλλα φορουμ | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 20-09-10 14:54 |
Προτάσεις μελών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 09-03-09 10:56 |
Φόρουμ των μελών του Π.Σ.Φ.Ε | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 30-06-05 14:35 |