|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πεταξου ή στειλε αν εχεις καποιον αλλον στα jumbo.Νομιζω εχει γυρω στα 4 ευρω..
|
|
||||
|
||||
![]()
3 τους επαιρνα καποτε..
οπως και να χει αν δεν τα καταφερεις, καλυτερα σβηστα παρα ανοιχτα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά παιδιά. Καμία απώλεια. Καμία αλλαγή του ενυδρείου. Έκανα και μια αλλαγή νερού σήμερα που γύρισα και όλα οκ. Με κλειστά τα φώτα το άφησα τελικά. Ούτε τα φυτά επηρεάστηκαν. Σας ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε κανενα χρονοδιακοπτη τωρα, ομως, γιατι μονο προβληματα στα ψαρια και τα φυτα σου θα προκαλεις με μη σταθερη φωτοπεριοδο.
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάρω. Είναι στα άμεσα σχέδια. Ψάχνω να βρω βέβαια κάτι σε πολύπριζο με χρονοδιακόπτες για να μπορώ να ρυθμίσω διαφορετικά λειτουργίες εσωτερικού φίλτρου και φωτισμού. Αλλά δεν έχω βρει μέχρι στιγμής.
Η φωτοπερίοδος είναι πάνω κάτω σταθερή. Πρώτη φορά μάλιστα τυχαίνει να μείνουν τόσο καιρό χωρίς φως. Δεν λείπω ποτέ από το σπίτι. Και έχω βρει εκείνο το διάστημα που με βολεύει και με τη δουλειά μου, απλά μερικές μέρες κλείνουν μισή ώρα το πολύ από κάποιες άλλες ή ανοίγουν μισή ώρα πιο νωρίς. |
|
||||
|
||||
![]()
Για πολυπριζο με χρονοδιακοπτες, εχουν βγει καποια προϊοντα, τα οποια ειναι πανακριβα και κατα τη γνωμη μου δεν αξιζουν τον κοπο. Παιρνεις απλο πολυπριζο και βαζεις ξεχωριστα οσους χρονοδιακοπτες χρειαζεσαι, ωστε να δουλευουν ολα αυτοματα και να μη χρειαζεται η παρουσια σου. Και πιο φθηνα ειναι και δεν εχεις κινδυνο να χαλασει ολο το συστημα μαζι.
Ερωτηση: το χρονοδιακοπτη στο εσωτερικο φιλτρο τι τον θελεις?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο Ενυδρείο | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-08-10 12:17 |
Φυτεμένο ενυδρείο | Evgenios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 18-01-09 01:11 |
Ick σε φυτεμένο ενυδρείο !!! | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 28-09-06 23:47 |
Φεύγεις διακοπές;Με το ενυδρείο τί γίνεται; | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 20-01-06 18:50 |