|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι.δεν το ετοιμαζω ωρες..απλα βαζω νερο απο την βρυση,,μετα το ζεσταινω με το θερμαντηρα,βαζω prime και το πρωτο λιπασμα..χωρις κυκλοφορητη η οξυγονο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Απαρίθμησέ μας ΟΛΑ όσα περιέχει το ενυδρείο. Δεν μπορεί, κάτι αυξάνει τις σκληρότητες. Αν δεν είναι το χαλίκι είναι κάτι άλλο!
------------------------- Μήπως είχες σαλιγκάρια, πεθάναν και έχεις μόνο τα κελύφη τους; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη plin : 31-05-14 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει κατι αλλο να γραψω..
σαλιγκαρια εχω πολλα και ζωντανα και κελυφη..ειναι δυνατον να ανεβασουν το πεχα 1 μοναδα??και αντε να τα ρουφηξω με τοσα μωρα γαριδακια που εχω.. |
|
||||
|
||||
![]()
μετρα και σκληροτητες και οχι μονο το πεχα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα νεκρά μήπως έχουν γίνει πάρα πολλά; Μήπως βλέπεις μισο-διαλυμένα άσπρα κελύφη που μόλις τα ακουμπάς γίνονται σκόνη; Βλέπεις πολλά τέτοια; Αν μπορείς να μετρήσεις και το Gh /Kh που αναφέρθηκε... Είναι περίεργο, γιατί σε πυκνά φυτεμένο πέφτει συνήθως το ph. Πότε μετράς το ph, όταν είναι αναμμένα τα φώτα ή όταν είναι σβηστά; Η δέσμευση του CO2 από τα πολλά φυτά μπορεί να στο ανεβάζει, αλλά πάλι τόσο πολύ... δεν το νομίζω αφού έχεις (έστω και DIY) CO2 ![]() Μπορεί να έχουμε συνδυασμό παραγόντων. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αδεια κελυφη μικρων σαλιγκαριων δε νομιζω να παιζουν και κανενα ιδιαιτερο ρολο, να πω την αληθεια. Σε ενυδρειο με Puffers και απειρα κελυφη, ποτε δεν παρατηρησα κατι τετοιο.
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω.δεν ειναι και τοσο πολλα τα αδεια κελυφη..θα κανω ολες τις μετρησεις απο την αρχη.παντως τα φυτα εχουν πολυ δυνατη αναπτυξη.παιζει να την κανουν τη δουλεια τα λιπασματα?αλλα και παλι βαζω μικρες ποσοτητες..
ειναι κουφο ρε γαμωτο να εχω το αφρικανικο με τοσες ασβεστολιθικες πετρες και να εχει χαμηλοτερο πεχα απο τις γαριδες.. τουλαχιστον να βρω τι το ανεβαζει τοσο πολυ για να ξερω οταν το κανω τανγκανικα ![]() αληθεια οι γαριδες θα την παλεψουν μεχρι να το ξαναφερω στα ισια του??παντως ακομα γεννανε και τρωνε κανονικα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα παθουν κατι οι τσερυ αν μενει σταθερο..
το θεμα ειναι τι στο ανεβαζει.. θα σκασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() τα σαλιγκαρακια αποκλειεται παντως! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικη Αρρωστια Μονομαχου | George1324 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 53 | 30-05-13 15:39 |
ξαφνικη πολύωρη διακοπή ρεύματος | dimitrak2000 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 25-02-09 07:50 |
Ξαφνικη θολουρα στο ενυδρειο | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 02-03-07 12:04 |
ξαφνικη απωλεια...ασχημο θεαμα...sos! | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 13-09-04 16:43 |