|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ νομίζω πως κ με λευκό καρχαρία να τον έβαζα πάλι θα έκανε μανουρες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Που να δεις την δικιαμου,οταν περνω μπροστα απο το ενυδρειο,σηκωνεται ορθια και με απειλη με τις δαγγανες της
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα... Εχουν πλάκα πάντως!!!Εχεις βάλει ποτέ ψάρι μέσα;;κυρίως όταν ήταν μικρό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.
Την εχω τωρα κοντα στα 4 χρονια,μονη της.Πριν απο αυτην ειχα πολλους μεσα σε ενυδρεια ,και κανεις δεν εζησε τοσο.Μην μπεις σε πειρασμο και βαλεις ψαρι,γιατι μαλλον την νυχτα θα στο φαει,η στην αλλαγη το ψαρι θα τον φαει.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Απο περιέργεια ρώτησα... Λοιπόν!!Έβγαλα φωτο μήπως κ βγάλω άκρη με το φύλο του. Εμένα για θηλυκό μου φαίνεται(σύμφωνα με αυτό που μου έδωσες http://www.arofanatics.com/forums/sh...324750&page=36) Τα φώτα σας.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το διακρινω καλα,αλλα ετσι δειχνει.Πιαστο με την αποχη,και βγαλε φωτο,εξω απο το νερο
Εσυ βεβαια με τα ματια σου το βλεπεις καλυτερα,Βαση αυτα που σου εδειξα,μπορεις να το δεις καλυτερα, ------------------------- Τωρα εκανα οσο μπορουσα μεγανθηση,και μαλλον αρσενικο το βλεπω,το θηλυκο ειναι ολοστρογγυλο. Αλλα καλυτερη φωτο για να ειμαστε σιγουροι
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 31-05-14 στις 11:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ακυρο αρσενικο είναι(μάλλον)...η camera του κινητού είναι τραγική.
θα δω μήπως προλάβω πιο μετά κ το βλάλω φωτο με την φωτογραφικη...δε θέλω να το πιάσω κ να το ταλαιπωρήσω. Σκέφτομαι να βγάλω τα apples για να βάλω το αλλο.τι λες??θα είναι καλύτερα η να τα αφήσω για να ασχολείται κ μαζι τους ωστε να αφήνει στην ησυχεία του το καινιύργιο συγκάτοικο??(που θα έχει το μισό μέγεθος) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύλλοι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Flakes | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-09 23:13 |
Ερώτηση για ενυδρείο γλυκού νερού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 03-09-08 21:14 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |