|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
O συνδυασμός Labido-maingano είναι καλός, όμορφος από άποψη χρωμάτων και δοκιμασμένος (τον είχα χρόνια). Δεν είναι σπάνια είδη και εύκολα βρίσκεις σε μαγαζιά ή από χομπίστες. Την δυσκολία την ανέφερα πιο πάνω, δεδομένου ότι δεν ξεχωρίζει εύκολα το φύλο παρά μόνο όταν φτάσουν σε ηλικία ζευγαρώματος.
Όσον αφορά τα saulosi επειδή δεν γίνονται εξαγωγές από τη λίμνη δύσκολα θα βρεθούν καθαρά ψάρια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα, πώς εγώ που είμαι τελείως άσχετος θα μπορέσω να ξεχωρίσω φύλα έστω και σε αυτή την ηλικία είναι άλλο θέμα... Μάλλον θα χρειαστώ βοήθεια για να είμαι σίγουρος... Οπότε με 8-9 ψάρια απο το κάθε είδος και με λίγη τύχη πιστεύω θα είμαι ΟΚ για αρχή για να πετύχω το 1-3 ή 1-4... Εννοείται πρώτα το ένα είδος και μετά απο λίγο καιρό το άλλο... |
|
||||
|
||||
![]()
στα labidochromis ειναι πιο ευκολο να ξεχωρισεις αλλα 100% σιγουρος δεν θα εισαι ποτε με κανενα μαλαουι..ειναι ικανα τα θυληκα να παριστανουν το αρσενικο οχι βεβαια με τρομερη επυτυχια αλλα μπορει και να τα μπερδεψεις..
γι αυτο καλυτερα παρε αρκετα και θα τα βρεις στη συνεχεια..εκτος κι αν βρεις μεγαλα ψαρια..εκει δεν κρυβονται.μονο και μονο απο το μεγεθος και τα μαυρα του πτερυγια θα ξεχωρισει ο αρσενικος labido..τα θυληκα ειναι σημαντικα μικροτερα απο οσο τα θυμαμαι.. τα maingano λενε οτι τα αρσενικα ειναι λιγο πιο εντονα στο χρωμα αλλα δεν ειναι κρητηριο για να επιλεξεις χαρεμι.. μεινε σε αυτα τα 2 ειδη και θα σε καλυψουν απο συμπεριφορα..σε καμια περιπτωση το ενυδρειο δεν θα δειξει αδειο.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλίο για Αφρικάνες | ΜΑΝΩΛΗΣ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 02-01-07 22:40 |
Sos Με Αφρικάνες | sea_land | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-01-06 14:21 |
Αλάτι σε Αφρικάνες? | Filippos | Malawi | 4 | 18-08-04 17:14 |
Προτάσεις για αρχή με αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 14 | 26-05-04 03:01 |