|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι υπέροχα φίλε Τάκη!!! Πολύ ωραία δουλειά και ωραία χρυσοψαροενυδρεία και όχι μόνο!!!! Συγχαρητήρια φίλε.Θέλω μαθήματα καυασκευών με plexiglass.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να κανεις και ενα συνδυασμο πλεξι-γυαλιου...οπου στο πλεξι θα κανεις τρυπες για ανεμιστηρες σωληνες κλπ κλπ και απο το γυαλι θα κερδισεις διαφανεια- αντοχη -σταθεροτητα κλπ κλπ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραία μπορεί να είναι, σωστά δεν είναι, ακόμα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη είναι πολλές οι τρύπες στο 5mm + βάρος ανεμιστήρα και θερμοκρασίες γι αυτό
και σου έχει πάρει. Επίσης τα "νεύρα" όπως τα έχεις βάλει "πλάκα" και στις άκρες είναι φυσικό να μην δουλεύουν σωστά.Όπως είναι αυτό που καταφέρνεις κυρίως να κάνεις είναι να δέσεις καλύτερα το πλαινό με το πάνω και όχι να "νευρώσεις" το πάνω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα νεύρα που λέω (λωρίδες πλεξιγκλάς 2 εκατοστών) είναι και στο οριζόντιο και στο κάθετο ,στις άκρες (στο τελάρο) . Δεν έβαλα στο οριζόντιο κατά μήκος για αισθητικούς λόγους. Αλλά γενικά από τις κατασκευές πλεξι που έχω κάνει, έχω παρατηρήσει πως το πλεξι σκεβρώνει στις άκρες, αν τις νευρώσεις σκεβρώνει ανεπαίσθητα έως καθόλου
|
|||
|
|||
![]()
Δεν διαφωνώ σε κάτι και μάλιστα είναι μια χαρά κατασκευή.
Θερμοκρασία συν πολλές τρύπες το βοηθάνε να στραβώνει και φυσικά προς τα κάτω όπου είναι και το βάρος. Όπως είσαι πχ αν βάλεις κατά μήκος και δεξια-αριστερά από το ανεμιστηράκι 2 λωρίδες στο κόντρα θα έρθει αμέσως στα ίσα του. Δοκίμασε να δουλέψεις και το μασίφ πολυκαρμπονικό. Θα σου αρέσει!!Έχει τόσο μεγάλες ανοχές που στρατζάρεται μάλιστα. . . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετοιμάζω κάτι και θα χρειαστώ καπάκι 1,20 Χ 55, και σκέφτομαι να δω πώς είναι το πολυκαρμπονικό, όταν με το καλό ξεκινήσει θα υπάρχει παρουσίαση
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης δες αυτό http://www.xe.gr/zoa/enydreia%7Cad-46377949.html
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για καπάκι.. | tzetzos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 29-06-12 16:37 |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
Γριζοάσπρο διάφανο χνούδι | oscar | Δίσκοι | 2 | 05-05-05 09:05 |