|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως καταλαβαινω αν ειναι 8αρι ή 10ρι??Ειμαι ασχετος απο αυτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πάχος του τζαμιού 8 ή 10 χιλιοστά, το μετράς αν δεν ξέρεις πόσο είναι
|
|||
|
|||
![]()
Το παχος του τζαμιου μου ειναι 5 χιλιοστα..Εαν παω σε εναν τζαμα ποσο περιπου θα μου κοστισει να μου αλλαξει τζαμι?Εχει ιδεα κανεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ταλαιπωρία είναι να αλλάξεις το τζάμι, στο LEROY πουλάνε γωνίες αλουμινίου, κόψε με σιδηροπρίονο το μήκος που θες και κολλησέτες με ενυδρειακή σιλικόνη. Προσωπικά δεν το άλλαζα το τζάμι, δεν θεωρώ πως είναι τόσο σοβαρό. Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου ;
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με Τακη
|
|||
|
|||
![]()
60μηκος, 35πλατος, 40υψος...Αυτη την κολληση φανταζομαι οτι μπορω να την κανω και με γεματο το ενυδρειο,σωστα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΡΑΓΙΣΜΑ -ΑΝΤΕΧΕΙ | joys | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-10-10 00:26 |
Ραγισμα πατου ενυδρειου 70 λιτρων | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-06-10 19:10 |
ραγισμα!επικινδυνο?? | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-03-10 14:37 |
ραγισμα του πατου...βοηθεια! | τζιμακος | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 1 | 06-05-09 22:34 |
Ραγισμα τζαμιου ενυδρειου. | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 09:46 |