|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα δεν αναπαράγονται και καλο ειναι να μεινει ετσι αφου εχουν αρκετα προβληματα και βασανιζονται αδικα..τωρα να βρουμε αρσενικο που θα ζευγαρωσει με το θυληκο ειναι ενας τροπος να συνεχισουμε ενα μεγαλο λαθος..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψάξτο λίγο και θα δεις μερικές δεκάδες αναφορες σε διάφορα φορουμς Το δικό μου ερωτήμα ειναι πως : αφού το αρσενικό είναι στείρο! Ή το αρσενικό τελικά δεν είναι στείρο ή όσοι λένε οτι αναπαράγονται κάνουν λάθος! Και το κλείνω εδώ - πάω να διαβάσω για κινέζους και ινδιάνους ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ε πιθανον με τον τροπο που λεει ο φιλος απο πανω..
απλα εγω το λεω επειδη ειμαι εναντιον των βαμμενων ψαριων η των περιεργων διασταυρωσεων,οτι απλα δεν χρειαζεται να ψαξουμε να βρουμε τον τροπο.. θυμαμαι σε πρωην γνωστο καταστημα που ειχα δει παπαγαλοψαρα με λεξεις επανω τους ![]() αμα λοιπον ειναι να τα κανουμε αναπαραγωγη μπορουμε να παρουμε τις σωστες λεξεις και οι απογονοι να γραφουν μια προταση ![]() παντως εκτος των προβληματων παντα τα θεωρουσα ασχημα ψαρια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει χειροτερο από το βαψιμο στα ψαρια (όχι μονο στα παπαγαλάκια), είναι βασανιστικο, πολλα πεθαινουν από την διαδικασια αλλα και δεν κραταει το εφε του χρωματος. Μετα από 1,5 μηνα ξεβαφουν και φαινονται χαλια!
Τα δε tattoo που τους κανουν είναι για γελια... Δυστυχως υπαρχει κοσμος που τα αγοραζει. Κριμα. Υγ. για τα παραπανω να πω ότι ως ειδος δεν αναπαράγεται, μονο παρεμφερείς εκδοσεις. Φημες θελουν τους ασιατες να κρατανε μυστικη την δημιουργια αλλα και το copyright του ειδους... |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον, εχουμε και λεμε...
τα παπαγαλοψαρα εφυγαν... το ενυδρειο αδειασε...οι πετρες ειναι στη μπανιερα...η αμμος καθαρη... ![]() TANGANYIKA σου ερχομαι... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|