|
|
||||
|
||||
![]()
δεν σε τρομάζει η ιδέα που είναι κυριολεκτικά πάνω σου το ενυδρείο όταν κοιμάσαι? αν γίνει σεισμός? αν για κάποιο λόγο πάθει κάτι και σπάσει το ενυδρείο? και αν λειτουργεί το καλοριφέρ το χειμώνα δεν ξέρω αν είναι καλό που είναι τόσο κοντά στο ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
To καλοριφερ ειναι το πλεον αρνητικο, δίπλα σε ένα ενυδρείο (Εκτος κι αν δεν λειτουργεί ![]() Η αυξομείωση της θερμοκρασίας σιγουρα προκαλεί προβλήματα στα ψάρια Για το τοιχο κι εγώ είμαι της άποψης πως το ενυδρείο δεν πρέπει να γίνει ένα σώμα με τον τοίχο για πολλους λογους Εφόσον το ακουμπας και το νερο αναταράσεται, τότε θέλει καλύτερη στήριξη - η βάση του
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
85 cm ύψος παιδια . Δίσκοι θα ειναι μεσα για το θεμα της θερμοκρασίας . Ο πάτος και τα πλάινα έχουν καλυφθεί με θερμονοτικο υλικό . Οσο για την βάση για να γινει πιο σταθερή η λογικη λεει για βίδες στον τοίχο .
|
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα ειναι που ειναι διπλα στο καλοριφερ, δεν θα δουλευει το καλοκαιρι το καλοριφερ. Ειδικα για δισκους, μια χαρα. ΑΑΑΑΝ βλεπω καλα ομως (στραβολαιμιασα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σιδερο ειναι 4 χ 4 σε 4 |
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος ?? Που να εχει αποψη επι του θέματος ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο υπάρχει το ενυδρείο επάνω στο έπιπλο δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις και πολλά. Η καλύτερη λύση είναι να μπορούσες να βάλεις χιαστή δεσίματα σε κάθε πλευρά (Αντιανέμια τα λένε οι μηχανικοί). Στη πρόσοψη βέβαια έχεις τα πορτάκια, εκεί θα ήταν καλή λύση να βάλεις ενισχύσεις σε σχήμα Δ στις 4 γωνίες της πρόσοψης. Στις υπόλοιπες πλευρές και σύρμα να βάλεις σε σχήμα Χ περιορίζεις πάρα πολύ το κούνημα πέρα-δώθε. Σίγουρα όμως να μη το βιδώσεις στο τοίχο, και ούτε να ακουμπάει στο τοίχο, καλό είναι να υπάρχει ένα μικρό κενό.
------------------------- Τώρα που ξανακοίταξα τη φωτογραφία (την έφερα στα ισα πρώτα), αν βγάλεις το ντουλαπάκι και έχεις χώρο να κάνεις τρύπες και να βάλεις λαμάκια χιαστή με βίδες στις 3 πλευρές, και βάλεις και μπροστα 4 γωνιές ενισχυμένες (από αυτές που βάζουν στις ξύλινες πέργκολες), όλα με βίδες με παξιμάδια, έλυσες το πρόβλημά σου.
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-05-14 στις 10:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βαση για 400 λιτρα | kostas_pana | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-06-11 22:44 |
Βαση για ΖΒ | dim orestiada | Θαλάσσια Βιολογία | 8 | 25-02-10 20:42 |
βαση; | fishme | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 14-11-04 21:09 |