|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι Σάκη.
Τούμπανο είναι, μπράβο. Μηπως δεν χρειάζεται ο εξτρα φωτισμός ; Και μήπως τα κουράζει ; Τώρα έχουν φως απο τις 6-7 το πρωί.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τον φωτισμό πραγματικά - δεν ξέρω Θα προσπαθήσω να τον μειώσω σταδιακά και ίσως κρατήσω μια ώρα 21:00-22:00 αλλα μπορεί και καθόλου Βλέποντας και κάνοντας...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Καιρό είχα να ποστάρω...!
Εδώ και λίγες μέρες στο ενυδρείο υπήρξαν αλλαγές Προστέθηκαν δύο fancy (ενα bubble eye κι ένα red cap) από ενυδρείο φίλου. Είτε εγώ είτε πετσοπ. Προτίμησα να τα παρω ![]() Σκέφτομαι να τα κρατησω μέχρι το καλοκαίρι και μετά να τα βάλω σε ένα 130λιτρο μόνα τους. Μετά χωρίζω κι όλα καλά ![]() Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα για 5-6 μήνες στο συγκεκριμένο ενυδρείο, με τη λογική ότι θα αυξήσω τις αλλαγές νερού? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ω ρε φιλε!! τι red cap ειναι αυτο!!!!
![]() υπεροχα Σακη! δεν ειναι black moor το αλλο απ οτι βλεπω απο μακρια.. απ'οσο μπορω να διακρινω,ειναι black bubble eye, αρκετα σπανιο χρυσοψαρο (χρωματικα).. δεν εχει ραχιαιο πτερυγιο, σωστα? αλλαγες , μεχρι να σου πεσει η μεση κι ολα θα πανε καλα ![]() κι αρχησε να κολας ενα με 80cm μηκος (min) να απλωσουν λιγο.. προσεχε τις φουσκες στο bubble eye , δεν θελει να εχει πολυ ριζα και στενα περασματα, μπορει να σκασουν οι φουσκες του.. κι απ οτι βλεπω στο βαθος, ειναι λιγο στριμοκωλα για να περασει.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα Σακη, να τα χαίρεσαι
κουκλια είναι (δεν υπάρχει χρυσόψαρο που να μην είναι κουκλί ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν έχει ραχιαίο όντως. Τις φούσκες τις κοιτάω και πραγματικά δεν ξέρω πόσο ευαίσθητες μπορεί να ειναι... Συνήθως τα bubble eyes τι χρώμα έχουν? Το red cap ειναι τεράστιο! Το πιο μεγάλο ψάρι αυτή τη στιγμή στο ενυδρειο Έχω ενυδρείο στην αποθήκη και καθεται. 130 λίτρα περίπου με 80 εκ μήκος...κατασκευή "κουραμπιε" ![]() Το ενυδρειο είναι μεν κυβος, αλλά δεν τα βλεπω να στιμώχνονται Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως σε πορτοκαλι τα βρισκεις.. μαυρο δεν εχω δει απο κοντα ή σε καποιο καταστημα (Θεσσαλονικης)..
Στησε του κουραμπιε το ενυδρειο τοτε, τι τα κρατας στον κυβο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλωστε κι ο κυβος ειναι κι αυτός ιδιοκατασκευή του Χρήστου (stiv) ![]() Το 130λιτρο θα στηθεί μόνο για τα δύο καινούργια fancy, μόλις καλοκαιριάσει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγή σχεδίων και στο βάθος χρυσοψαράδικο | genecr | Χρυσόψαρα | 16 | 27-10-12 08:00 |
Σκέψη για "χρυσοψαράδικο" | Rafaela | Χρυσόψαρα | 37 | 01-02-12 23:25 |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
Θα το κάνω κοινωνικό τελικά (το χρυσοψαράδικο) | Τηλέμαχος | Ζωοτόκα | 73 | 11-12-10 10:33 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |