|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε τα ξερω αυτα και δεν ειναι και καθολου ομορφα
![]() ειμαι τυπος diy, και δεν πεταω λεφτα σε τετοια απλα πραγματα.. σκεψου οτι εχω και το πρασινο μπαστουνι απο τα φιλτρα της eheim αλλα δεν το εβαλα ![]() ο λογος ειναι πρακτικος και μονο, καθως το αλφαδολαστιχο που εβαλα ειναι χοντρο και βουλωνει δυσκολοτερα απο το μπαστουνι. αλλα το θεμα ειναι οτι και αυτο το προφιλτρο θα φαινεται και πιο πολυ απο το δικο μου... το θεμα ειναι να κρυφτει... αλλα μονο με φυτα γινεται.. αρα δεν θα κρυφτει ![]() ------------------------- να΄σαι καλα φιλε μου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 22-05-14 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραιο το στησιμο με τις πετρες και τα φυτα και τις ξεχωριστες περιοχες. Ένα ενυδρειο Tanganyika που ξεφευγει λιγο από το συνηθισμενο τοπιο σκετης αμμου και πετρας. Όχι ότι τα αλλα δεν είναι ωραια αλλα λιγο πρασινο ομορφαινει πιο πολύ το αποτέλεσμα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Αννα.. αν και στο συγκεκριμενο δεν ηθελα φυτα, βγηκε ετσι τελικα..
![]() δεν ξερω.. ισως τελικα κανω και καποιες διορθωσεις και ισως να βαλω κι αλλες βαλισνεριες στα πλαγια και βγαλω τις κρυπτοκορινες.. θα δειξει.. ------------------------- εκανα καποιες δοκιμες παλι.... δεν αντεξα ![]() με χαλουσαν οι κρυπτοκορινες.. τις εβαλα αριστερα και δεξια εβαλα κιαλες βαλισνεριες.. δεν τρελαθηκα με το αποτελεσμα.. μου φαινεται σαν να κοβουν πολυ χωρο.. ![]() μετα τα εβγαλα ολα δεξια και αριστερα.. και νομιζω πως ετσι θα μεινει.. μου αρεσε περισσοτερο... ![]() ακουω γνωμες.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 23-05-14 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τέρμα πίσω δεξιά θα έβαζα 2-3 βαλισνέριες να κρύψω το σφουγγαράκι!
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω θα ηθελα να το κρυψω... και σκεψου οτι ακομα δεν εχει μπει κι ο θερμαντηρας
![]() ![]() δηλαδη λες σαν την 1η φωτο χωρις τις κρυπτοκορινες αριστερα και λιγοτερες βαλισνεριες,σωστα? θα το δοκιμασουμε κι αυτο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως τα λες,απλά οι βαλισνέριες μαζεμένες πίσω!
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου ηρθαν τα ψαρακια , ας κανω μια κανονικη παρουσιαση..
![]() θα μπουν κι αλλα κελυφη απο βδομαδα (μπολικα ![]() Κλεοβουλε ευχαριστω για τα υπεροχα ψαρακια!!!! Διαστάσεις:75 x 40 x 40 Όγκος:120 λιτρα Κατηγορία: Tanganyika Φυτά: Annubias barteri , vallisneria gigantea Ψάρια / ¶λλα είδη:5 x Neolamprologus similis + 1 γοννος που ξεφυγε(σημερα δεν το βλεπω..ελπιζω καπου να κρυβεται) και 3 nerite snails Διακοσμητικά υλικά: Λευκη-μπεζ χαλαζιακη αμμος ,πετρες, κοχυλια. Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 2 x 16w Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα: eheim 2222 Θερμοστάτης: RS 100w Λίπανση: - Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH: - (σε λιγες μερες θα ερθει το τεστακι) Γενική σκληρότητα (GH): 17 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 15 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10ppm Αλλαγές νερού: 30% ανα εβδομαδα Θερμοκρασία:24,5 C Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχώς γαριδάδικο | VipeR | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 15-06-11 23:00 |
Προσεχώς ΓΕΝΝΑ | paliosdimitris | Malawi | 20 | 18-05-11 20:51 |
Στα προσεχώς.... | panos1972 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 48 | 06-01-11 18:31 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |