|
|
|||
|
|||
![]()
Μπερδεύτηκα.
![]() Τι να πω. Πάντως ενεργείται κανονικά μόλις τώρα αν και θα φάνε αρακά έξτρα αυτή την εβδομάδα μου φαίνεται γιατί πραγματικά έχει ξεκ@λωθεί. Έβαλα και θερμοστάτη με αλατάκι για μια εβδομαδούλα για κάθε ενδεχόμενο. Κακό δεν τους κάνει... και μόλις τώρα διάβασα ότι τα guppies θέλουν λίγο αλάτι σε κάθε αλλαγή νερού. Κοίτα τι μαθαίνει ο άνθρωπος... Διάβασα και για το κερατόφυλλο ότι δεν τα πάει καλά. Να το βγάλω να το βάλω αλλού για αυτή την εβδομάδα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (πλακα κανω εννοειται!) Θα σου ελεγα ΓΕΝΙΚΑ 1. Να ταιζεις περισσοτερες απο μια τροφες 2.Να αυξησεις το ποσοστο στις αλλαγες σου 3. Να αλλαξεις λιγο εως πολυ, τους πληθυσμους
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
1. Ταίζω δυο τροφές. μου είναι πολύ ιδιότροπα στο θέμα τροφής. Παλιά έπαιρνα κάτι πράσινους μικρούς κόκκους που πραγματικά το εξαφάνιζαν. Από πέρυσι που δεν το ξαναβρήκα σε κατάστημα αποφάσισα να πάρω flakes της JBL (Novo Guppy). Από αυτά δεν τρώγανε τα πράσινα Flakes ενώ τα υπόλοιπα χρώματα τα ξεπαστρέβανε. Τα βαρέθηκαν όμως γρήγορα. Από τότε έχω προσθέσει δεύτερη τροφή τις οποίες τις δίνω εναλλαξ. Αλλά και για τη δεύτερη δεν τρελαίνονται ιδιαίτερα. Εν τω μεταξύ μπορεί να έχω 2.5 χρόνια ψάρια δεν ξέρω ακόμα την αναλογία που πρέπει να τα ταίζω. Νομίζω τα ταίζω λίγο, βασικά πιστεύω ότι δίνω όσο έδινα στην αρχή που ήταν 8. Τους δίνω κάθε Κυριακή αρακά και όποτε πάρω για το σπίτι καμία μπανάνα ή καρότο. Είναι όμως το τάισμα το μοναδικό σημείο που πιστεύω ότι θα πρέπει να βελτιωθώ.
2. το 1/4 κάθε εβδομάδα δεν είναι αρκετό για αλλαγές νερού; 3. αν πάω να αγοράσω ένα χαρεμάκι και το προσθέσω στον πληθυσμό μου δεν θα ανανεωθεί; πρέπει οπωσδήποτε να δώσω και μερικά δικά μου; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
......
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είναι περδίκι. Να έκανε δουλειά το αλάτι;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
GUPPY | G.GEORGIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 17-08-10 23:13 |
30 lt guppy | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 23-01-08 21:58 |
guppy | στέφανος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-02-07 22:43 |