|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μορε καλα τα λες για μπουκαλα αλλα τωρα δεν μας περνει με τιποτα θα πάρω μπουκαλα και α/ο αλλα σιγα σιγα διότι είμαι αρχαριος και έχω τσονταρη πολλα........προς το παρόν ποια είναι πιο καλή λύση????α τα φυτα μου είναι περίπου 20 αλλα ολλα εύκολα και βάζω και λιπάσματα τις seachem flurich,iron,potassium.και κατη που ξέχασα και συγνωμει χρισιμοποιω και τιν ταμπλετα διοξειδίου τις sera που μπενει σε ένα μικρό δοχείο μέρα παρά μέρα........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πιο σωστή λύση ειναι μπουκάλα ![]() DIY CΟ2 σε τόσα λίτρα, ειλικρινά δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανεις Πάντως με τόσα που βάζεις, πιο φθηνά θα σου βγει η μπουκάλα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα βλέπω σαν να πιάνει τριχοηδη κάποια φυτα..........
|
|
||||
|
||||
![]()
θα παιδευτεις αρκετα με το DIY και μπορει να μη κανεις δουλεις!για αυτο δωσε το ευτελες ποσο των 100-120 ευρω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο και να προσπαθησεις με το DIY CO2, στο τελος θα κουραστεις και θα βαλεις μπουκαλα, αν θελεις να ασχοληθεις με φυτεμενα ενυδρεια. Οποτε, για εμενα καλυτερα να αρχισεις να το σκεφτεσαι απο τωρα, για να μη χανεις χρονο. Για την αποτελεσματικοτητα αναμεσα στις δυο μεθοδους, δεν υπαρχει συγκριση, ετσι κι αλλιως.
Σε καθε περιπτωση, για DIY θεωρω καλυτερη τη λυση των 2λιτρων μπουκαλιων συνδεδεμενα σε σειρα, παρα ενα μεγαλο μπουκαλι.
|
||||
|
||||
![]()
εχετε δικιο η επομενη αγωρα θα ειναι μπουκαλα!!!!!!!! και μετα α/ο.Για τις ταμπλετες co2 της sera που βαζω μερα παρα μερα ξερη κανης να μου πει τη γνωμη του????????και πως θα αντιμετοπισω την τριχοιδι τωρα που ειναι στην αρχει ακομα,αν ξερει καπιος εκ πιρας αν το εχει παθει............
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανουν δουλεια οι ταμπλετες χαλας τσαμπα χρηματα!μεχρι να παρεις μπουκαλα δοκιμασε το συστημα με τα δυο μπουκαλια στη σειρα που σου προτεινε ο Θοδωρης!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία | Annoulini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 03-10-12 21:47 |
Ίσως μία χαζή απορία... | Emily82 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 09-01-11 15:07 |
d.i.y co2 απορία | DeAdMeAt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 14-05-10 12:20 |
Απορία.... | iliastra | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-02-09 18:05 |
Απορία για DIY CO2!!! | john_street_triple67 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-01-08 22:13 |