|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αν και ομολογώ επειδή οι παλιές αγάπες δύσκολα
πεθαίνουν έχω αρχίσει να τριγυρνάω πάλι στα λημέρια του Αμαζονίου ![]() (αν και με δυσκολεύει το νερό βρύσης που έχω θέσει σαν προαπαιτούμενο για το νέο ενυδρείο) |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Θα μπορούσα λέτε και έχοντας υπόψιν όλες τις συνέπειες του νόμου(!) να βάλω ένα κοπαδάκι 5-6 άτομα από Cyprichromis leptosoma(ή κάποιο άλλο παρόμοιο είδος που δεν γνωρίζω) αφού το ενυδρείο είναι αρκετά ψηλό στα 50 εκ. και πρέπει να καλύψω τα μέσω προς άνω στρώματα αλλιώς θα είναι χάλια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κατέληξε σ αυτα που σου αρέσουν και μετα θα βρεθεί η άκρη Το "λιγο απ ολα", δυσκολο να το πετυχεις
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστεύω πως έχω καταλήξει στον βιότοπο Τανκανίκα το μόνο που με ''κρατάει'' είναι ότι στα λίτρα μου είναι λίγο δύσκολο να καλύψω το πάνω μέρος του ενυδρείου.
Αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνομαι και στις άλλες κατηγορίες. Η πικρή αλήθεια είναι ότι Ν.Αμερική έχει τους περισσότερους δυνατούς συνδυασμούς αλλά να , βαρέθηκα 15 τόσα χρόνια να προσπαθώ να κάνω τον χημικό και τον κηπουρό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μόνο που ξερω ειναι πως δεν μπορώ να έχω τα δικα μου ενυδρεια χωρίς φυτά ![]() Χωρίς να χρειάζεται να γίνω χημικος ή κηπουρος. Εύκολα φυτάκια, σωστός φωτισμός, diy CO2, σωστές ρουτίνες και τα φυτά δεν χρειάζονται τπτ άλλο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
ιδέες για φυτεμένο ενυδρείο | arisedu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 29-12-09 00:36 |
Ιδέες για νέο ενυδρείο. | tsiko | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 19:12 |
Ιδέες για 20λιτρο ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-12-02 05:06 |