|
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα λαθος για την αμμο..δεν ειναι αυτη που ποσταρα..δεν την εχει στο σαιτ,αλλα ειναι ψιλοκοκκη τελοσπαντων!΄Προτιμησα την σκουροχρωμη,γιατιδε θελω να φαινονται οι ακκαθαρισιες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το fluval u2 ειναι μια χαρα,πετρες δεν χρειαζεσαι αλλα κοχυλια
|
|
|||
|
|||
![]()
μα οσα ενυδρεια ειδα με τετοια ψαρια ειχαν πετρες!! Υπάρχει καποιο κοχυλοψαρο που να κανει για τα λιτρα μου και να μη γενναει τοσο συχνα?ή τουλαχιστον να μην κανει πολλα μικρα?
|
||||
|
||||
![]()
Κατ' αρχήν θα πρότεινα να πάρεις εξωτερικό φίλτρο (υπάρχουν επιλογές με τα ίδια λεφτά πχ http://www.petsupermarket.gr/3094/%C...-75-150lt.html)
Μια επιλογή για κοχυλόψαρα που θέλουν και λίγες πέτρες και δεν είναι τόσο παραγωγικά σε μικρά είναι τα Neolamprologus brevis. http://www.youtube.com/watch?v=dEQBOum2UAg Καλή συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χλωρίνη απλή (χωρίς αρώματα, συμπυκνωμένη κλπ), καλό ξέπλυμα, ενισχυμένη δόση αντιχλώριου στη συνέχεια και είσαι οκ.
Το "φελιζόλ" δεν είναι απαραίτητο στην περίπτωση σου (δε θα βάλεις 200 κιλά πέτρα). Βάζεις πρώτα τις πέτρες να πατάνε σταθερά, μετά την άμμο που θα τις σταθεροποιήσει καλύτερα. Για ψάρια τηλεφωνική βόλτα στα καταστήματα και αγγελία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη θα το γεμισω και θα βαλω αντιχλωριο κ μετα θα ξανααλλαξω νερο για να αρχισω το στρωσιμο με αμμωνια?ή με το ιδιο? και αντιχλωριο σε τι ποσοτητα? αα και 3 ακόμη ερωτησεις! 1.ο μπουκαλακι αμμωνιας που εχω το εχω σχεδον 2μιση χρονια,να την πεταξω να παρω αλλη? 2.το τεστ αμμωνιας της jbl που εχω εληξε τον Απριλιο ,θελει και αυτο αλλαγη για τοσο λιγες μερες που εχει ληξει? 3.ποσα brevis μπορω να βαλω αν τελικα τα βρω?(και μπορω να βαλω καποιο ασπονδυλο ή κατι αλλο?) Συγγνωμη για τις απειρες ερωτησεις
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο 2ου ενυδρειου-απορία!! | leonidas87 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 13-03-14 20:08 |
Στήσιμο ενυδρειου ..τα φωτα σας | gergioz | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 82 | 07-07-13 17:44 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |