|
|
||||
|
||||
![]()
Από σκληρότητες είσαι κομπλέ,λογικά και το ph θα είναι σε καλή τιμή!
|
|
||||
|
||||
![]()
εαν το ph ειναι 8,6 -9 η σκληροτητα σιγουρα ειναι σωστη
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ετσι νομιζω..
βλεπωντας τις σκληροτητες , δυσκολα θα παει πανω απο 8,5. ------------------------- μπηκε νερο.. το ψιλοεστησα.. αυριο θα το φτιαξω καπως καλυτερα και θα ενημερωσω με φωτο.. περιμενω και τα κοχυλια... αρα παμε καλα προς το παρων ![]() ξεχασα να πω οτι θα τρεχει με ενα eheim 2222 ------------------------- το εστησα (νομιζω ![]() ισως κανω καποιες αλλαγες.. οριοθετησα καπως και τις περιοχες...οσο μπορεσα.. στην ουσια χωριστικε ο βυθος σε 3 μερη.. περιμενω και τα κοχυλια, τα οποια θα μπουν δεξια και αριστερα.. νομιζω πως θελω κι αλλη αμμο δυστηχως ![]() λογικα τις επομενες μερες θα προσθεσω... πως σαας φαινεται? καθε συμβουλη για διορθωση δεκτη! ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 22-05-14 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει (και η φύτευση άψογη
![]() Η άμμος νομίζω αρκεί. Έτσι κι αλλιώς αυτά τα ψάρια δεν την χωνεύουν κι όσο να βάλεις θα την σκάψουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφου λες οτι αρκει,ωραια! (αλλο που δεν ηθελα
![]() τα χωρισματα μου αρεσαν μπορω να πω.. αλλα δεν μου καθονται καλα οι κρυπτοκορινες.. επησεις θα ηθελα καπως να κρυψω το σφουγγαρι... αλλα δεν θελω να βαλω κι αλλες βαλισνεριες γιατι στο τελος θα γινει φυτεμενο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει κι εμένα η οριοθέτηση που έκανες!
|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε τα ξερω αυτα και δεν ειναι και καθολου ομορφα
![]() ειμαι τυπος diy, και δεν πεταω λεφτα σε τετοια απλα πραγματα.. σκεψου οτι εχω και το πρασινο μπαστουνι απο τα φιλτρα της eheim αλλα δεν το εβαλα ![]() ο λογος ειναι πρακτικος και μονο, καθως το αλφαδολαστιχο που εβαλα ειναι χοντρο και βουλωνει δυσκολοτερα απο το μπαστουνι. αλλα το θεμα ειναι οτι και αυτο το προφιλτρο θα φαινεται και πιο πολυ απο το δικο μου... το θεμα ειναι να κρυφτει... αλλα μονο με φυτα γινεται.. αρα δεν θα κρυφτει ![]() ------------------------- να΄σαι καλα φιλε μου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 22-05-14 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχώς γαριδάδικο | VipeR | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 15-06-11 23:00 |
Προσεχώς ΓΕΝΝΑ | paliosdimitris | Malawi | 20 | 18-05-11 20:51 |
Στα προσεχώς.... | panos1972 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 48 | 06-01-11 18:31 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |