|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μήπως δε μπορεί να σηκώσει ανεμιστηρακια η θερμαντήρα?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά θέλει προσοχή στις θέσεις 1 & 2. Στη θέση 1 θα βάλεις τη φάση από 220V , τη θέση 2 θα τη δώσεις στον ένα ακροδέκτη από τον θερμαντήρα, και στον άλλο ακροδέκτη του θερμαντήρα θα βάλεις το ουδέτερο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ή το ένα ή το άλλο,
Δεν είναι και τόσο πρόβλημα, απλά στις αλλαγές των εποχών θα αλλάζεις συνδεσμολογία και προγραμματισμό
|
||||
|
||||
![]()
Αν δε βρείς άκρη έχω ένα τέτοιο σαν αυτο που είχες με 1 επαφή στα 5Α στείλε πμ αν σε βολεύει η περιοχή μου.
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ πολυ Τάκη(με εχεις βοηθήσει σε πολλά θέματα)!!!!
slight ακόμα δε ξέρω τι θα κάνω....σκέφτομαι να πάρω κατεθυείαν τον stc-1000 για να ξεμπερδέυω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ολη η ουσια στη χρηση controller ειναι οτι βοηθαει στη σταθεροτητα της θερμοκρασιας. ρυθμιζεις εσυ και ελεγχει αυτος το ποτε χρειαζεται ζεστη η κρυο.(θερμαντηρας-ανεμιστηρακια για ψυξη) αν δεν σου δινει αυτα η συσκευη δεν εχει νοημα,τσαμπα ρευμα καιει. βαζεις ενα απλο ψηφιακο η αναλογικο θερμομετρο για να βλεπεις την θερμοκρασια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με skimmer v2 1000 | g81gr | Φίλτρανση | 22 | 05-04-14 15:48 |
Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |