|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι εγώ είμαι περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί το shiro bekko.
Τώρα για τα υλικά ..... το Κ1 το είχα πάρει ~πέρυσι από εδώ http://www.littlebigpet.co.uk/koi-ca...es-p-2735.html +30 λίρες τα μεταφορικά. Την ιαπωνική ψάθα (55ε) και το crystal bio(60-70ε) τα παρήγγειλε άλλος οπότε δεν ξέρω από που τα πήρε. Το σίγουρο είναι ότι Ελλάδα δεν μπορείς να τα βρεις και ότι τα μεταφορικά από έξω σου ανεβάζουν πολύ την τιμή. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω.
Το littlebigpet το ειχα βρει και εγω αλλα μετα απο 4 - 5 μεηλ στα οποια δεν πηρα ποτε απαντηση αποφασισα να μην το ρισκαρω. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 3 εβδομάδες αποφάσισα να καθαρίσω τα φίλτρα μου ....
Το τι μαζεύτηκε δεν περιγράφεται .... Υ.Γ. Είχα άγχος..... Δείξτε επιείκεια στην κρητική σας. |
|
|||
|
|||
![]()
τρομερό video
από τη δουλειά που έχεις ρίξει φαίνεται ποσο τη γουστάρεις |
|
||||
|
||||
![]()
Στο βίντεο που καθάριζα τα φίλτρα φαίνονται κάποια φυτά που είχα βάλει στα Alpha Block. Πέρασε το καλοκαίρι και έγιναν όλα θηρία. Βοήθησε αρκετά το αυτόματο σύστημα ποτίσματος που τους είχα. Πλέον νιώθω ότι είναι μια ζούγκλα και δεν μπορώ να ξέρω τι κρύβετε εκεί μέσα. Από τα 3 φυτά που είχα στον καταρράκτη, το 1 πήρε τα πάνω του. Έφτασε σε σημείο να μεγαλώσει τόσο πολύ που να αναγκάζει το νερό να πέφτει εκτός λίμνη. Ευτυχώς το πήρα γρήγορα είδηση και διόρθωσα την ζημία. Κάθε τρις και λίγο το κλαδεύω για να μην εξαπλώνετε στην επιφάνεια τις λίμνης και να μπορώ να βλέπω τα ΚΟΙ. Κάπου εκεί μέσα είναι και ένας βασιλικός που έχει μεγαλώσει εκπληκτικά. Κανονικά θα έπρεπε να έπαιρνα την φωτογραφία πριν αρχίσουν να μαραίνονται τα λουλούδια και όταν είχαν πολλά περισσότερα άνθη. Μην ξεχνάμε ότι έχει φτάσει μέσα Οκτώβρη και τα έχει πάρει η κάτω βόλτα.
![]() Το τριφύλλι έχει αναπτυχθεί για τα καλά δημιουργώντας ένα κατά πράσινο τοπίο. ![]() Η θερμοκρασία του νερού είναι ακόμα στους 18C και τα φυτά της λίμνης έχουν αρχίσει να μαραίνονται. Τα νούφαρα έμειναν με 1-2 φυλλαράκια και τα απομάκρυνα για να έχουν περισσότερο χώρο τα ψάρια να κολυμπούν. Το επόμενο βήμα είναι να ρίξω μπόλικο αλάτι για να προετοιμάσω τα ψάρια μου για τον χειμώνα. |
|
||||
|
||||
![]()
όσο πάει κ πιο όμορφη γίνεται η λίμνη μου!! οπότε μπορείς δώσε λεπτομέρειες για το αλάτι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
φίλτρο για λίμνη | xristosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-05-11 00:06 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |