|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά σίγουρα έχουν πάρει τη πάνω βόλτα ειδικά το Erectus του οποίου η κορυφες άρχισαν να αποκτουν και ενα ελαφρως ροζ χρώμα οσο πλησιάζουν πιο πολύ στα φώτα ,η Alternathera μπήκε πριν 4 μερες και είναι απο κλαδέματα φίλου και ελάχιστη ποσότητα και απότι δέίχνει άρχισε να πετάει καινούργια φ'υλλα. Αυτό που δεν με ενθουσίασε και πολύ είναι το Staurogyne γιατι το βλέπω να ψηλώνει αρκετα και έχει και πιό μεγάλα φύλλα απο το είδος που είχα παλια (πιθανόν να είναι κάποια διαφορετική ποικιλία,πλέον δεν βγάζεις άκρη με τους παραγωγούς με τις τόσες ποικιλίες που βγάζου, κάθε λίγο και λιγάκι νεα είδη). Οπως επίσης κάποια στιμή θα φύγει και το Microsotoum τη θέση του οποίου θέλω να βάλω κάποιο εντυπωσιακό stem στην αναζήτηση του οποίου βρισκόμαστε τωρα θα δούμε. Υπάρχει φυσικα PH controller.
Φιλε Michalis μακάρι να ε'ισουν πιο κοντα να βοηθούσα ,οταν ημουν Κατερίνη είχαμε δημιουργήση μια καλη παρεα η σχολη της Κατερίνης όπως την έλεγαν τα παιδια εδω στον GAB με αρκετα καλά ενυδρεία αν μπείς στην ενότητα Διαγωνισμος aquascaping 2010 το πρώτο στη μικρη κατηγορία φυτεμένων και το 1ο,2ο,3ο στα μεγάλα φυτεμένα είναι απο αυτή την παρέα..Αυτη την εβδομάδα θα ετοιμαστει και ενα IWAGUMI κοντα στα 170 λίτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
το stem φυτό με τα στενόμακρα φύλλα στην φώτο 5 ποιο είναι..?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Pogostemon erectus
|
||||
|
||||
![]()
και από εδώ Σταυρο μπραβο για την υπεροχη δουλεια που εχεις κανει!!
το ενυδρειο εκτος από πανεμορφο είναι και τακτοποιημενο και καθαρο σε σημειο να σου σπαει τα νευρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκα και είδα τα ενυδρεία του διαγωνισμού που μου ΄πες... μου φαίνεται πως η σχολή της Κατερίνης είχε γράψει ιστορία!!! Μπράβο σε όλους σας, έστω και με 4 χρόνια καθυστέρηση
![]() ------------------------- Όσο για την βοήθεια που λες, δεν πειράζει... μου φτάνει η διάθεση που έχεις να βοηθήσεις (όπως και πολλοί μέσα στο φόρουμ). ¶σε που έχω και τις φωτογραφίες των ενυδρείων σας για να παίρνω ιδέες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Michalis... : 19-05-14 στις 19:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά το ενυδρείο είναι απείρου κάλλους και ειδικά όταν το βλέπει κάποιος από κοντά παθαίνει (στις φωτο εδώ χάνει).......όποιος ξέρει τον Σταύρο θα συμφωνήσει πιστεύω μαζί μου ότι στην Ελλάδα δε νομίζω εδώ και πολλά χρόνια να υπάρχει καλύτερος aquascaper. Το ενυδρείο είναι απίστευτα καθαρό όπως και το νερό (χαρακτηριστικό του Σταύρου) και σε λίγο καιρό θα είναι ενυδρείο θα είναι για ΄μεγάλους διαγωνισμούς.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Σταυρε με τα ωραια σου...
Εξαιρετικο,αν και ακομα φρεσκο,εχει πολλα να μας πει ακομα! Το μονο που μου χαλαει λιγακι την εικονα ειναι το background που φαινεται η καθετη ενωση των πλακων,οχι οτι ειναι προβλημα,απλα αλλοιώνει την αρμονια του εξαιρετικου aquascape σου.
|
||||
|
||||
![]()
Παααααααααρα πολυ ωραιο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό το ενυδρείο! (και λίγα λέω...)
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πως πάει το ενυδρείο..?
χάθηκες... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα πάει Μανώλη τούμπανο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μεγάλη επιστροφή!!! | billos95 | Tanganyika | 179 | 03-03-14 11:05 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |