|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
@puma
Ναι, δεν εχουν παθει τιποτα. Οπως τα βλεπεις στη φωτο ειναι (καποια απο αυτα ειναι 2 μηνες):
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως έχεις ελάχιστη έως μηδενική ροή στον βυθό και δεν επηρεάζονται? Περίμενε και τον Γιάννη μήπως έχει καμιά ιδέα, αλλά το περισσότερο που μου έχουν κρατήσει είναι ένας μήνας κι αυτό έγινε μια φορά
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις σαλιγκάρια ή γατόψαρα τα μασουλάνε και αντέχουν περίπου ένα μήνα. Εγώ τα αφαιρώ όταν έχουν σχεδόν φαγωθεί ή να αρχίσουν να διαλύονται, κάπου 2 μήνες. Από συστατικά προς το νερό νομίζω ότι δουλεύουν κάπου ένα μήνα και ότι μετά το μήνα προσφέρουν ομορφιά - aquascape. Οπότε καλά είναι να προσθέτει μερικούς νέους κώνους κάθε εβδομάδα για να υπάρχει σταθερότητα. Έτσι π.χ. μετά 2 μήνες κάθε εβδομάδα όσα βγάζεις θα προσθέτεις.
alder cones, lingistis |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Alder cones | platy | Bettas | 12 | 26-12-11 14:00 |
alder cones | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 02-12-08 00:36 |